Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu 203 x 156 x 220 cm

Productnummer: KA11215 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 699,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 699,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu 203 x 156 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu 203 x 156 x 220 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu 203 x 156 x 220 cm

Op zoek naar een handig tuinhuisje met een moderne uitstraling? Kies dan voor de Glücksburg 2 uit de ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Dit tuinhuis heeft een modern lessenaarsdak en is aan de voorkant uitgerust met twee vaste bovenlichten, zodat u extra veel licht heeft binnen. De echte doe-het-zelver bouwt dit tuinhuis eenvoudig op met behulp van het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.9 cm dikke onbehandelde Scandinavisch vuren profielen. Daarnaast is deze populaire houten berging uit te breiden met veel extra opties, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

Het houten tuinhuis Glücksburg type 2 is 203 cm breed, 155 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 193 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 195 x 148 cm. Verder wordt dit tuinhuisje standaard geleverd met twee klassieke deuren van 166.5 x 176.5 cm. Deze deuren zijn uitgerust met twee lichtuitsneden voorzien van kunstglas en een veiligheidssluiting. Het speciale blokhutprofiel van de Glücksburg 2 is 19 mm dik en gemaakt van Scandinavisch Vurenhout, wat de ideale pasvorm heeft en waterafstotend werkt. Daarnaast is het tuinhuisje uitgerust met 2 vaste bovenlichten van kunstglas met een afmeting van 88.5 x 16.5 cm. Met een totaaloppervlakte van 3 m2 heeft u genoeg ruimte om al uw essentiële tuingereedschap op te slaan.

Dak(bedekking)

Het moderne lessenaarsdak van de Glücksburg 2 heeft een dakhelling van 7 graden, wat ervoor zorgt dat al het water makkelijk van het dak afloopt. Aan de voorkant heeft dit tuinhuis een dakoverstek van 15 cm, aan de zijkant 21 cm en aan de achterkant 8 cm. Het dak van de Glücksburg 2 bestaat uit houten dakplaten. Voor de duurzaamheid van uw houten berging raden wij aan om donkergrijs zelfklevende dakfolie mee te bestellen. Tegen een meerprijs krijgt u dan extreem duurzaam en scheurbestendig folie, wat u eenvoudig zelf kunt aanbrengen.

Houten vloer

Het Glücksburg 2 tuinhuisje wordt standaard zonder vloer geleverd. Als u graag een houten vloer in uw berging wilt, dan kunt u die tegen een meerprijs mee bestellen. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. Deze onderleggers zijn gemaakt van massief hout en hebben een langere levensduur omdat ze zijn behandeld. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje in het terragrijs te bestellen. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
glucksburg 2 karibu tuinhuis sfeerfoto Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu 203 x 156 x 220 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 699,95 per stuk incl. btw