Tuinhuis Northeim 3 Karibu 309 x 309 x 238 cm

Productnummer: KA11072   |   38mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.999,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.999,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 3 Karibu 309 x 309 x 238 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 3 Karibu 309 x 309 x 238 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geïmpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Northeim 3 Karibu 309 x 309 x 238 cm

Op zoek naar een stijvel en modern tuinhuisje voor uw tuin? Northeim 3 is een houten tuinhuis met een moderne look uit de Woodfeeling collectie van het Duite A-merk Karibu. Tuinhuis Northeim 3 heeft een vierkante vorm en is 309 cm breed, 309 cm diep en heeft een maximale hoogte aan de voorkant van 238 cm. De binnenmaat van deze berging is 297 x 297 cm. Tuinhuis Northeim 3 van Karibu kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Dit tuinhuisje behoort tot de blokhut 3x3 meter categorie.

Let op! Tuinhuis Northeim 3 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Northeim 3 is vanwege zijn totale oppervlakte van 7,3 m2 perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, fietsen en tuingereedschap. Daarnaast beschikt deze houten berging over dubbele deuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 173 cm) met ieder 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels. Door de openslaande deuren is Northeim 3 ook uitermate geschikt als tuinverblijf en verlengstuk van uw tuin.

Dak(bedekking)

Northeim 3 van Karibu beschikt over een licht schuin dak (lessenaarsdak) met een dakhelling van 6 graden. Het licht aflopende platte dak zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm dakbeschot en standaard zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Northeim 3 is het tevens mogelijk om een dakgootset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketiing of een PVC dakgootset. De dakgootsets van Karibu wordt compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten Vloer

Northeim 3 van Karibu wordt standaard geleverd excluisef vloer voor in de berging. Houten vloer in tuinhuis Northeim 3 bijbestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Northeim 3 van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 3 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Northeim 3 van Karibu is tevens leverbaar met een overkapping van 330 cm of in een reeds behadelde varriant, geverfd geleverd in Terragrijs. Kijk voor alle varrianten van tuinhuis type Northeim van Karibu bij de alternatieve producten onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wanddikte 38 mm Northeim 3 Karibu Tuinhuis Northeim 3 Karibu 309 x 309 x 238 cm   |   38mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden Ruim op voorraad
€ 1.999,95 per stuk incl. btw