Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm

Productnummer: KA11287   |   28mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse extra opties

Aangepaste levertijd 6 - 9 weken

€ 1049,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1049,95 Standaardproduct Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm

  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Extra brede ingang door dubbele deur
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Exclusief dakbedekking (Shingles of zelfklevende bitumen sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm

Talkau 6 is een A-kwaliteit tuinhuis met zadeldak en dubbele deuren uit de speciale Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu. Dit tuinhuis is erg praktisch om grotere materialen op te ruimen als bijvoorbeeld een grasmaaier of fietsen. Het tuinhuis van onbehandeld topkwaliteit Scandinavisch vurenhout beschikt over een wanddikte van 28 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd middels het unieke steek- / schroefsysteem van Karibu. Het praktische zadeldak van dakpaneel zorgt ervoor dat het tuinhuis snel en effectief wordt beschermd tegen het weer van bovenaf. Dankzij de zijhoogte van 194 cm en een nokhoogte van 230 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. 

Let op! Tuinhuis Talkau 6 van Karibu wordt compleet onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De blokhut is 274 cm breed, 274 cm diep en 234 cm hoog op het hoogste punt. De funderingsmaat is 270 x 270 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 264 x 264 cm. De deuropening is 140 x 173 cm. De zijkanten van Blokhut Talkau 6 zijn beide 194 cm hoog. Het dak is 300 x 304 cm en heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 17 cm, aan de achterzijde 17 cm en aan de zijkanten 15 cm. 

Standaard meegeleverd

De Talkau 6 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De keteldruk geïmpregneerde vloerbalken bieden optimale bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De deuren zijn voorzien van 3 lichtpanelen per deur van kunstglas en van veiligheidssluitingen. Deur met ramen wordt met dubbele vleugels geleverd en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dakbedekking

Tuinhuis Talkau 6 beschikt over een zadeldak van houten platen en wordt standaard geleverd door Karibu exclusief dakbedekking. Als extra optie kunt u diverse opties aan dakbedekking voor zadeldak meebestellen (meerprijs).

Kies o.a. uit dakshingles voor het bekleden van het dak (sterk aanbevolen). Deze dakshingles kunt u bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren waaronder zwart, rood of groen. Het is ook mogelijk om uw dak te bedekken met zelfklevende bitumen, verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van Talkau 6 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. Talkau 6 is tevens leverbaar in een reeds geverfde / behandelde versie in de kleur Terragrijs of in diverse andere maatvoeringen. Kijk hiervoor bij de alternatieve procuten onderaan deze pagina.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Leuk om te weten

Karibu produceert met 100% gecertificeerde groene stroom.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Talkau Karibu Onbehandeld Sfeer Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm   |   28mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse extra opties
€ 1049,95 per stuk incl. btw