Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm Wanddikte 28mm

Productnummer: KA11287   |   28mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse extra opties

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 1.769,45 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 37,60 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.769,45 Standaardproduct Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm Wanddikte 28mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm Wanddikte 28mm

  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Extra brede ingang door dubbele deur
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Exclusief dakbedekking (Shingles of zelfklevende bitumen sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm Wanddikte 28mm

Talkau 6 is een A-kwaliteit tuinhuis met zadeldak en dubbele deuren uit de speciale Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu. Dit tuinhuis is erg praktisch om grotere materialen op te ruimen als bijvoorbeeld een grasmaaier of fietsen. Het praktische zadeldak van dakpaneel zorgt ervoor dat het tuinhuis snel en effectief wordt beschermd tegen het weer van bovenaf. Dankzij de zijhoogte van 194 cm en een nokhoogte van 230 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. 

Let op! Tuinhuis Talkau 6 van Karibu wordt compleet onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De blokhut is 274 cm breed, 274 cm diep en 234 cm hoog op het hoogste punt. De funderingsmaat is 270 x 270 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 264 x 264 cm. De deuropening is 140 x 173 cm. De zijkanten van Blokhut Talkau 6 zijn beide 194 cm hoog. Het dak is 300 x 304 cm en heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 17 cm, aan de achterzijde 17 cm en aan de zijkanten 15 cm. 

Tuinhuis Talkau 6 Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

Het tuinhuis van onbehandeld topkwaliteit Scandinavisch vurenhout beschikt over een wanddikte van 28 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd middels het unieke steek- / schroefsysteem van Karibu.

Hout geschaafd Ja Type/Model Talkau Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 274 x 274 cm Funderingsmaat 270 x 270 cm Nokhoogte 234cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (140x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Punt dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 15° Dakoppervlak (m²) 11,3 m² Inhoud (m³) 16 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Standaard meegeleverd

De Talkau 6 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De keteldruk geïmpregneerde vloerbalken bieden optimale bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De deuren zijn voorzien van 3 lichtpanelen per deur van kunstglas en van veiligheidssluitingen. Deur met ramen wordt met dubbele vleugels geleverd en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dakbedekking

Tuinhuis Talkau 6 beschikt over een zadeldak van houten platen en wordt standaard geleverd door Karibu exclusief dakbedekking. Als extra optie kunt u diverse opties aan dakbedekking voor zadeldak meebestellen (meerprijs).

Kies o.a. uit dakshingles voor het bekleden van het dak (sterk aanbevolen). Deze dakshingles kunt u bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren waaronder zwart, rood of groen. Het is ook mogelijk om uw dak te bedekken met zelfklevende bitumen, verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van Talkau 6 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 304 x 304 cm? Kies dan voor blokhut Talkau 8. Wilt u dit zelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Talkau 6 Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Talkau 6 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Talkau Karibu Onbehandeld Sfeer Tuinhuis Talkau 6 Karibu 274 x 274 x 234 cm Wanddikte 28mm   |   28mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse extra opties
€ 1.769,45 Per stuk incl. BTW