Logo Gadero
service

Zwarte kas

U wilt uw eigen groenten in een tuinkas gaan kweken? Een zwarte tuinkas is een echte eyecatcher in uw tuin. U vindt bij Gadero verschillende soorten zwarte tuinkassen van zwart gepoedercoat aluminium. Met een zwarte hobbykas kunt u het maximale uit het kweekseizoen halen. Tevens kunt u de zwarte tuinkas gebruiken als buitenverblijf of als kantoor kas. Gadero levert uw zwarte tuinkas in heel Nederland en Vlaanderen. Voor ons complete assortiment kassen kunt u de pagina met alle tuinkassen bekijken.

Zwarte kas inspiratie

Waar koop ik een zwarte tuinkas? Bestel online uw zwarte kas bij houthandel Gadero. Wij bieden diverse soorten tuinkassen aan. Hier onder valt tuinkassen van blank aluminium, zwart gepoedercoat aluminium tuinkas en een houten kas.

Tuinkas kopen

Gebruik een tuinkas om uw eigen groenten te kweken, als buitenverblijf of als werkplek op kantoor. Bij een aanschaf van een tuinkas kunt u rekening houden met een aantal aspecten. Benieuwd waar u op moet letten? U leest het in onze blog “Waar op letten bij de aanschaf van een tuinkas?”.

Tuinkas maken

Deze zwarte kassen zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Alle tuinkassen wordt met een montagehandleiding en bijbehorende bevestigingsmateriaal geleverd. In Gadero TV #241 laat Quinten de opbouw van tuinkas Burford 106 van het merk Royal Well zien. In deze aflevering legt hij stap voor stap uit hoe u dit zelf kunt doen.

Tuinkas inrichting

Bij de tuinkassen worden er extra opties aangeboden waarmee u de inrichting van uw tuinkas compleet kunt maken. Bij de kas wordt er standaard uitzetters meegeleverd voor de ramen. Hiervoor kunt u ook kiezen voor automatische raamopener. Daarnaast kunt u een Victoriaanse nok, Louvre raam of rolscherm mee bestellen. Pas de tuinkas aan naar uw eigen stijl door ons assortiment tuinkas accessoires.