Logo Gadero
service
Blog

Het lintje is doorgeknipt: officiële opening Gadero Breukelen

Gadero logo
Geschreven doorDemi

Eindelijk is het zover! De nieuwe vestiging van online houthandel Gadero in Breukelen is geopend.

Op woensdag 27 maart knipte wethouder Maarten van Dijk het lintje door om de opening officieel te maken. Bezoekers kunnen vanaf nu onze inspiratietuin bezoeken met voorbeelden van vlonders, overkappingen, sierbestrating, binnenvloeren en meer. Ook is het mogelijk om uw online bestelling in Breukelen af te halen. Benieuwd naar onze nieuwe vestiging? Hieronder ziet u meer foto’s van onze nieuwe showroom.

Grand Opening Breukelen Plantenbakken

Officiële opening

De speciale gast van de dag was Maarten van Dijk, wethouder bij de gemeente Stichtse Vecht. De wethouder werd ontvangen met koffie, taart en een rondleiding over het voormalig Schoehuijs terrein. Na de rondleiding heeft de goedlachse wethouder een toespraak gegeven over Gadero als bedrijf en de rijke geschiedenis van het monumentale pand. Een enthousiaste bezoeker vertelt ‘’Het gebouw was eind 1500 een oude baksteenfabriek. Ik vind het erg leuk dat er weer een bedrijf is gevestigd dat de historie doet herleven.’’

Pilaar houten plantenbakGrand Opening Breukelen Plantenbakken Grand Opening Breukelen Plantenbakken

Gadero in de Media

De uitkijktoren op het midden van het terrein was de plek waar het officiële rode lint doorgeknipt is. Er waren diverse media aanwezig, zo ook RTV Stichtse Vecht en VarNws. RTV Stichtse Vecht heeft een interview gehouden met wethouder Van Dijk en eigenaar Henk Jan Bijmolt.

Aangezien Gadero afgelopen jaren flink gegroeid is, hebben we besloten een showroom te openen in Breukelen, vanwege de centrale ligging. Breukelen is voor Gadero de ideale locatie, vlakbij de A2-snelweg en op prima afstand van de grote steden. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een kijkje nemen bij de nieuwe vestiging? Wij maken graag tijd voor u vrij dus maak snel een afspraak.

In Breukelen vindt u dan ook selectie van onze producten:

Breukelen OpeningGrand Opening Breukelen Plantenbakken Grand Opening Breukelen Plantenbakken

Bekijk hieronder de video van de officiële opening van Gadero Breukelen.