Blokhut Prieel Barbara Geïmpregneerd 350 x 350 x 222 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11196 Standaard Geïmpregneerd   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Ca. 10 werkdagen

€ 1.862,95 € 1.699,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Wanden
Kit voor dakbedekking
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 1.699,95 Standaardproduct Blokhut Prieel Barbara Geïmpregneerd 350 x 350 x 222 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Prieel Barbara Geïmpregneerd 350 x 350 x 222 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm

 • 28 mm dikke blokhutprofielen
 • Uit te breiden met diverse opties
 • Standaard Geimpregneerd, zeer duurzaam
 • Ideaal voor tuinset of hottub
 • Geen optie voor dichte wanden

Blokhut Prieel Barbara Geïmpregneerd 350 x 350 x 222 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm

Prieel Barbara is reeds groen geimpregneerd. Blokhutprieel Barbara van Tuindeco is door zijn ontwerp ideaal voor plaatsing in de hoek van de tuin. Wij hebben deze blokhut prieel 4x4 meter met plat dak al voor u onder hoge druk geïmpregneerd. Deze vurenhouten blokhut van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 350 centimeter, de diepte van 350 centimeter en de hoogte van 222 centimeter is deze blokhut ideaal om een lounge set in te plaatsen. Tevens is er de mogelijkheid om er een bubbelbad onder te plaatsen. De open wanden van dit prieel geven een ruimtelijk gevoel. De wanddikte van deze blokhutprieel Barbara is 28 millimeter.

Dit tuinpaviljoen is vervaardigd uit onder hoge druk geïmpregneerd Noord Europees vurenhout. In Noord Europa is het kouder waardoor de bomen trager groeien. Hierdoor hebben de bomen fijnere groeiringen, dit uit zich in steviger hout van een hogere kwaliteit dan de rest van het Europese Vuren. De binnenmaat van deze hoek prieel is 324 x 324 cm.

Verduurzamen prieel / blokhut Barbara

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan is ons advies om deze na 3 tot 6 maanden te beitsen. Zo krijgt het hout nog genoeg tijd om het impregneermiddel uit te zweten. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. Dit is te vinden in de extra opties.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Barbara. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Bij uw Prieel Barbara kiest u zelf de bedekking van het dak. Via de extra opties kunt u  kiezen voor zeer duurzame vormen van dakbedekking in de vorm van Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM Rubberfolie (duurzaam). Wij raden aan om Zelfklevende Dakfolie of EPDM mee te bestellen. Voor het fraai afwerken van dakbedekking op het dak kunt u tevens complete daktrimsets (aluminium of antraciet) meebestellen. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Kiest u voor de optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen een dakgootset van 100mm in Kunststof Antraciet of 125 mm in verzinkt.

Inbegrepen

Prieel Barbara wordt geleverd met een bouwtekening. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om deze geimpregneerde blohut / prieel uit te breiden van tal van extra opties waaronder funderingsbalken, een starterset, complete dakgootsets en afdekkap messing bol.

Fundering

Deze blokhut/overkapping Barbara is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Bestel uw houten prieel helemaal compleet bij Gadero Ontdek ook onze collectie loungesets, tuintafels en houten en stenen terrasvloeren. Kies uit abbeystones, 50x50 of 60x60 cm betontegels of antisip of gladde vlonderplanken van hardhout, lariks douglas, composiet terrasplanken of geïmpregneerd hout. Om uw terraspaviljoen te breken raden we aan geen geïmpregneerde vlonderplanken te kiezen. Dan wordt alles teveel van hetzelfde groengeïmpregneerde materiaal.

Kenmerken Tuinhuis Barbara

De kenmerken van deze prieel Barbara zijn:

 • Breedte: 350 cm
 • Diepte: 350 cm
 • Nokhoogte platdak: 222 cm
 • Doorloop breedte: 124 cm
 • Binnenmaat 324 x 324 cm
 • Wanddikte: 28 mm
 • Overstek (alle zijdes): 15 cm
 • Dakbedekking: dakleer
 • Houtsoort: grenen
 • Behandeling: geïmpregneerd
 • Wanden: Blokhutprofielen

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 28 mm, Blokhut 4x4, 5 hoekige blokhut


Vragen & antwoorden over dit product

Graag zou ik de maat willen weten van de achterwand naar de staander van de opening? Ik wil een tuin bank aanschaffen en dan zou die ook moeten passen en niet voor de deur opening eindigen. En hoe groot de openingen zijn van de ramen?

De afstand van de achterwand naar de staander van de opening is ca. 240 cm. Het raamwerk is ca. 227 cm breed en 148 cm hoog.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Blokutprieel Barbara Blokhut Prieel Barbara Geïmpregneerd 350 x 350 x 222 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm Standaard Geïmpregneerd   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.862,95 € 1.699,95 Per stuk incl. BTW