Blokhut Davos Dubbel Scandinavisch Vuren Duxwood 250 x 250 x 255 cm - Met overkapping 300 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DX2653   |   Duxtailmethode 120 met 12x12 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken!

Aangepaste levertijd Levertijd 6 weken

€ 2.421,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Daktrimset Duxwood
Funderingsbalken Duxwood
Impregneren Duxwood (levertijd 6-7 weken)
Coating Basiskleur Duxwood (levertijd 6-7 weken)
Coating Accentkleur Duxwood (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coating Basiskleur Duxwood)
Overkapping Duxwood
Samenstelling Sluiten
  • € 2.421,95 Standaardproduct Blokhut Davos Dubbel Scandinavisch Vuren Duxwood 250 x 250 x 255 cm - Met overkapping 300 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Davos Dubbel Scandinavisch Vuren Duxwood 250 x 250 x 255 cm - Met overkapping 300 cm Wanddikte 28 mm

  • Eenvoudige montage door Duxtailmethode
  • Plat dak incl. EPDM dakbedekking
  • Dubbele deur incl. Enkel Veiligheidsglas
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (aanbevolen om te behandelen)

Blokhut Davos Dubbel Scandinavisch Vuren Duxwood 250 x 250 x 255 cm - Met overkapping 300 cm Wanddikte 28 mm

Bent u op zoek naar een blokhut met overkapping, die u eenvoudig kan opbouwen? Kies dan voor blokhut Davos van Duxwood. De berging van de blokhut heeft een afmeting van 250 x 250 cm en de luifel heeft een lengte van 3 meter. De blokhutten van Duxwood zijn gemakkelijk op te bouwen dankzij de gepatenteerde Duxtailmethode. Het tuinhuis is gemaakt van Noord-Europees vurenhout.

De blokhut heeft een buitenmaat van 256 x 256 cm en een hoogte van 2.55 meter. Het tuinhuis heeft een wanddikte van 28mm. Blokhut Davos is uitstekend geschikt voor het opbergen van uw tuinspullen, gereedschap en fietsen.

Duxtail bouwmethode

Blokhut Davos Dubbel kan gemakkelijk opgebouwd worden middels de unieke Duxtailmethode 120 van Duxwood. De 12 x 12 cm duplo verlijmde staanders hebben sleuven waar de wanddelen/blokhutprofielen eenvoudig in te schuiven zijn. De strakke wanden sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. De staanders zijn mooi afgewerkt met schuine schoren en het dak met afgeschuinde gordingen.

Aan de bovenzijde van de duplo verlijmde staanders worden ringbalken (65 x 145 mm) geplaatst om de constructie van de blokhut in de juiste positie te plaatsen. Door middel van zwaluwstaartverbindingen worden de ringbalken in de staanders geschoven, zodat het tuinhuis in een handomdraai haaks komt te staan.

Blokhut Davos Dubbel Duxwood - Dubbelglas en Wanddikte 28 mm

Tuinhuis Davos 250 x 250 cm van Duxwood heeft een wanddikte van 2,8 cm en wordt standaard geleverd met een luxe dubbele deur.

Bouwmethode Duxtail 120 Afmetingen (buitenmaat)   556 x 256 cm Wandhoogte ca. 235 cm Nokhoogte ca. 255 cm Overstek 25 cm (excl. achterzijde) Staanders 5 stuks 12x12 cm (duplo verlijmd) Dakmaat (b) 558 x (d) 281 cm Deuren 2 (luxe) Beglazing Enkel Veiligheidsglas Daksoort Plat dak Dakbedekking Inclusief EPDM Wanddikte  28 mm Dakbeschot 18x95 mm vellingdelen Boeidelen 28x145 mm Dakbedekking

Blokhut Davos 250 x 250 cm met dubbele deur wordt geleverd met EPDM dakbekleding. De dakbedekking wordt als compleet pakket geleverd met onder andere op maat gesneden EPDM rubberfolie, lijm en hemelwaterafvoer 63 mm rond. Voor het afwerken van de randen van het dak is het mogelijk om een daktrimset mee te bestellen (sterk aanbevolen). Deze sets worden meegeleverd met onder andere hoekstukken, rechte stukken, verbindingsstukken en daktrimschroeven. Bij de extra opties kunt u voor een meerprijs kiezen voor een complete daktrimset in brute aluminium of zwarte kleur.

Verduurzamen van de blokhut

Blokhut Davos van Duxwood wordt standaard onbehandeld geleverd in blank gedroogd Noord-Europees vuren. U kunt ervoor kiezen om het tuinhuis te verduurzamen door het hout te laten impregneren of coaten. Let wel op dat de levertijd circa 6 tot 7 weken langer is. De levertijd kan afhankelijk van de tijd van het jaar uiteenlopen.

Impregneren: Bij de extra opties van blokhut Davos 3 x 3 meter kunt u ervoor kiezen om de blokhut te laten impregneren voor een meerprijs. Het tuinhuis wordt dan middels de vacuüm/drukmethode en geheel onder KOMO-voorwaarden geïmpregneerd. U kunt kiezen uit groen of bruin (donker) impregneren. Dankzij de behandeling heeft de blokhut geen verdere afwerking nodig. Drukgeïmpregneerd hout kan na circa 3 maanden overgeschilderd worden (ons advies).

Wie ervoor kiest om te impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Het impregneren zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en insecten geen kans krijgen om het hout van de blokhut aan te tasten.

Let op: Kiest u voor het impregneren (meerprijs) van uw blokhut en besteld u hier speciale kunststof funderingsbalken (meerprijs) bij? Dan ontvangt u vanuit Duxwood 10 jaar garantie op het geïmpregneerde hout.

Coating in diverse kleuren: Kies ervoor om uw blokhut te laten coaten (meerprijs). De constructies worden in de gewenste kleur rondom 2-laags behandeld (zowel binnen als buitenkant). De onderdelen worden middels een milieuvriendelijke verftechniek rondom gespoten. De coating beschermt het hout tegen UV-stralen en vocht. Voor een optimale behandeling adviseren wij om de blokhut met nog 1 laag te behandelen na montage. Kies uit verschillende basiskleuren en accentkleuren.

Let op: Het dakbeschot van de blokhut wordt niet mee gespoten!

Coating Basiskleur: De blokhut is te bestellen in een basiskleur waarbij de wanden en dakbalken rondom 2-laags worden gecoat. U heeft de keus uit maar liefst 7 luxe kleuren waaronder Pure White (RAL 9010), Silk Grey (RAL 7044), Terra Brown (RAL 8028) en Graphite Black (RAL 9011). Kijk bij de optie Coating Basiskleur voor de opties voor het bestellen van de blokhut in de gewenste basiskleur.

Coating Accentkleur: Naast een basis kleur kunt u de blokhut ook bestellen in een combinatie met een accentkleur. Nadat u heeft gekozen voor een basiskleur heeft u de mogelijkheid om een accentkleur te selecteren. Hierbij worden de staanders, ringbalken, dubbele deur en daklijsten 2-laags behandeld in de door u gewenste accentkleur. Zo kunt u bijvoorbeeld deze moderne blokhut laten coaten in de basis wandkleur Silk Grey (RAL 7044) met accentkleur Pure White (RAL 9010) voor onder andere de staanders, daklijsten en dubbele deur. U kunt er ook voor kiezen om dezelfde kleuren te gebruiken.

Let op: De optie Coating Accentkleur is alleen te kiezen wanneer u gekozen heeft voor de optie Coating Basiskleur (meerprijs). Het is niet mogelijk om enkel een accentkleur te laten coaten.

Fundering

Plaats uw blokhut op een fundering die waterpas is. Plaats uw blokhut op een ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of houten vlonder. U kunt uw tuinhuis ook opbouwen op 8 x 20 mm dikte betonbanden. Bij een drassige ondergrond is ons advies om de fundering met piketpalen in combinatie met 4 x 20 cm Azobe constructiebalken te plaatsen.

Wij raden de kunststof funderingsbalken in alle gevallen sterk aan. Bij de extra opties kunt u ervoor kiezen om speciale composiet kunststof funderingsbalken van 70 x 40 mm zonder afwatering, mee te bestellen. Plaatst deze funderingsbalken rondom en onder de gehele constructie.

Levertijd

Blokhut Davos Dubbel 250 x 250 cm heeft onbehandeld een levertijd van circa 2 weken. Kiest u ervoor om het hout te laten behandelen door deze te impregneren of coaten? Houd dan rekening met een langere levertijd van circa 6 tot 7 weken. Dit kan uiteenlopen, afhankelijk van de tijd van het jaar. Per postcodegebied gelden vaste leverdagen voor de blokhutten van Duxwood. De tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Niet de afmeting of blokhut die u zoekt? Bekijk ons complete assortiment met blokhutten voor alternatieven.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uniek Duxtail methode Blokhut Davos Dubbel met overkapping 300 cm Duxwood Blokhut Davos Dubbel Scandinavisch Vuren Duxwood 250 x 250 x 255 cm - Met overkapping 300 cm Wanddikte 28 mm   |   Duxtailmethode 120 met 12x12 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken!
€ 2.421,95 Per stuk incl. BTW