Logo Gadero
service

Blokhut Halvar 300 x 300 x 271 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE11155
Met puntdak
BlokhutHalvaronbehandeldvoorkant
Blokhuthalvaronbehandeldzijaanzicht
BlokhutHalvaronbehandeldachterkant
Blokhuthalvaronbehandeldbovenaanzicht
BlokhutHalvarbehandeld
Blokhuthalvaronbehandeldplattegrond
halvar_40
Per stuk,vanaf

1.779,25

incl. BTW

4 stuks op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
298 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
1.779,25incl. BTW
1 tot 2 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Dubbele deur waardoor ruime doorgang

 • Inclusief hang- en sluitwerk voor deuren en raam

 • Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen

 • Met dakoverstek rondom

 • Onbehandeld, behandelen sterk aanbevolen.

Specificaties

Gewicht
527 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
300 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
298 cm

Blokhut Halvar 300 x 300 x 271 cm Wanddikte 28 mm

Deze mooie Halvar >blokhut 3x3 meter staat erg mooi in iedere tuin en is zeer geschikt als opslag van uw tuinmeubelen en tuingereedschap. De dubbbele deur biedt een ruime doorgang voor het plaatsen van al uw grotere tuinmeubelen en tuingereedschap. De deur is voorzien van een raamwerk met enkel glas. Daarnaast heeft de blokhut op de zijkant nog een raam voor extra licht inval.

Afmetingen

De breedte van deze populaire blokhut is 300 cm en de diepte is 300 cm. De deurhoogte van dit tuinhuisje is 188 cm en de breedte 159 cm inclusief kozijn en de nokhoogte van het huisje is 298 cm. Het raam is 85 x 68 cm inclusief kozijn en is te openen. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik. Wanneer u een fundering voor deze Blokhut aan wilt leggen, moet er rekening worden gehouden met een funderingsmaat van 280 x 280 cm. Met een keur aan extra opties kunt u blokhut Halvar uitbreiden naar eigen smaak. Denk hierbij aan o.a. ventilatieroosters, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, beits (in blikken), afdekkap, dakgootset en een extra wandlaag voor meer hoogte.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 300 x 300 cm
Funderingsmaat 280 x 280 cm
Binnenmaat 274 x 274 cm
Nokhoogte 298 cm
Overstek rondom 20 cm
Ramen 1 (85x68)
Deuren 1 (159x188)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Pyramide dak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 11,5 m²
Inhoud 19.5 m³
Oppervlakte (m²) 11.5 m2
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang- en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Halvar kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Halvar. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Halvar te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. >Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering voor blokhut Halvar

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inbegrepen

Deze Blokhut Halvar van vuren hout wordt inclusief glaswerk geleverd. U koopt deze blokhut bij Gadero? De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Het raam is voorzien van een uitzetroede. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst. De roedes voor de deuren en het raam worden los meegeleverd. Het zijraam is zowel links als rechts te plaatsen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de >blokhut montageservice en lees voorafgaand de >algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare >blokhutprofielen, >losse staanders of >houten gleufpalen.

Standaard bij blokhut Halvar

Deze blokhut Halvar met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Afmetingen

De breedte van deze populaire blokhut is 300 cm en de diepte is 300 cm. De deurhoogte van dit tuinhuisje is 194 cm en de breedte 150 cm inclusief kozijn en de nokhoogte van het huisje is 271 cm. Het raam is 85 x 68 cm inclusief kozijn en is te openen. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik. Wanneer u een fundering voor deze Blokhut aan wilt leggen, moet er rekening worden gehouden met een funderingsmaat van 280 x 280 cm. Met een keur aan extra opties kunt u blokhut Halvar uitbreiden naar eigen smaak. Denk hierbij aan o.a. ventilatieroosters, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, beits (in blikken), afdekkap, dakgootset en een extra wandlaag voor meer hoogte.

Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een vloer naar eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit trendy abbeystones in wildverband in de kleur grijs of zwart. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels.