Blokhut Markku met overkapping 300 + 275 x 300 Onbehandeld vuren

Productnummer: DE11223 Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Inclusief dakshingles recht zwart 1

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.298,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Afdekkap
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 2.298,95 Standaardproduct Blokhut Markku met overkapping 300 + 275 x 300 Onbehandeld vuren
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Markku met overkapping 300 + 275 x 300 Onbehandeld vuren

  • Fraai punt dak
  • Bij Gadero geleverd met afsluitbare deuren
  • Fraai combinatie van berging en overkapping
  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Markku met overkapping 300 + 275 x 300 Onbehandeld vuren

Blokhut Markku biedt de ideale mix van een degelijk tuinhuis en een overkapping. Vuren houten Blokhut Markku met overkapping van 5.75 x 3 meter is daarmee ideaal voor het stallen van uw tuingereedschap, tuinmeubelen en andere zaken. De vuren houten 5-hoekige berging beschikt over deuren en ramen voor voldoende licht en biedt voldoende opbergruimte. De overkapping van tuinhuis Markku biedt ruimte voor het plaatsen van een trendy loungeset grasmaaier of steigerhouten tafel en tuinbank. Blokhut model Markku is gemaakt van onbehandeld vuren hout met een wanddikte van 28mm. Dit blokhut met overkapping wordt standaard geleverd inclusief ramen (te openen) met echte glas en deuren (deurhoogte inclusief kozijn c.a. 190 cm). Blokhut Markku valt onder de blokhut 6x3 meter modellen, een veelverkochte maat voor wie een blokhut met overkapping zoekt.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Markku kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Markku. Deze starterset  bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Markku laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering voor blokhut Markku

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 575x300 cm wordt standaard geleverd met tekeningen en zwarte dakshingles (recht). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor bijvoorbeeld rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin. U koopt deze blokhut met luifel bij Gadero? De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Het raam is voorzien van een uitzetroede. Deze blokhut Markku met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Dakbedekking

Blokhut Markku wordt standaard geleverd met 20 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. 

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Afmetingen

De breedte van deze populaire blokhut is 575 cm (300+275 cm) en de diepte is 300 cm. De nokhoogte van dit tuinhuis is ca. 271 cm en de funderingsmaat is 555x280 cm.

Met een keur aan extra opties kunt u blokhut met overkapping Markku uitbreiden naar eigen smaak. Denk hierbij aan o.a. ventilatieroosters, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, beits (in blikken), afdekkap, aluminium daktrim, dakgootset en een extra wandlaag voor meer hoogte.

Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een vloer naar eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit trendy abbeystones in wildverband in de kleur grijs of zwart. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels. Tot slot bieden wij een ruime collectie loungesets en houten tuinmeubelen voor onder de luifel van de overkapping.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 300+275x300 cm
Funderingsmaat 555x280 cm
Nokhoogte 271 cm
Overkapping 275 cm
Staanders 1
Ramen 2 (77x112)
Deuren 1 (120x188)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Schilddak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 25,2 m²
Inhoud 19,5 m³
Oppervlakte (m²) 14,9 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Extra zijwanden?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een extra zijwand en kies voor onbehandeld geïmpregneerd of gespoten. Het materiaal dat is gebruikt bij de zijwanden is blokhutprofiel planken. De zijwand wordt tweezijdig middels u-lijst gemonteerd.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik dit model gespiegeld plaatsen?

Jazeker

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Super complete blokhut! ik heb alleen de losse staander op een dikkere betonpoer geplaatst ipv de meegeleverde minipoer. In de kleur antraciet met witte ramen aan te raden! ik kan helaas geen foto meesturen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Markku Blokhut Markku met overkapping 300 + 275 x 300 Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Inclusief dakshingles recht zwart Ruim op voorraad
€ 2.298,95 per stuk incl. btw