Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Ipé

Productnummer: FW77009-21-160-1790 Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet

€ 22,71 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Ipé

  • Tweezijdig geborsteld met echte look & feel van hout
  • Van hoogwaardig stabiel WPC composiet
  • Kleurvast en UV-bestendig
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen
  • Geen set, alleen losse schuttingplanken

Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Ipé

Met deze donkerbruine composiet schuttingplanken maakt u een schutting met de ‘look & feel’ van hout, zonder hout te gebruiken. Deze 2.1 x 16 x 178 cm stapelbare composiet Boston schuttingplanken hebben een aantal voordelen ten opzichte van hout. Zo zorgt de speciale beschermlaag ervoor dat de planken niet verkleuren en makkelijk schoon te maken zijn. Onderhoudsarme schuttingplanken met een lange levensduur dus. Het mooie bruin van deze schuttingplanken gaat niet vergrijzen, wat bij hout wel het geval is. Door de realistische houtkleur krijgt uw schutting een warme uitstraling en past deze mooi bij een natuurlijke tuin. 

Houtkleurige composiet schuttingplanken

Deze schuttingplanken zijn 21 mm dik, 160 mm breed en 1780 mm lang. In totaal maakt u met 12 van deze planken een tuinscherm. De Multibrown Wild schuttingplanken hebben een diepe bruine kleur, vergelijkbaar met luxe hardhout. Deze WPC composiet planken zijn zeer kleurvast, zodat u de hele levensduur van deze mooie kleur kunt genieten. De beschermlaag maakt deze schuttingplanken niet alleen UV-bestendig, vuil hecht zich ook minder snel aan deze composiet planken. Hierdoor zijn ze eenvoudig schoon te spoelen. U mag deze planken zelfs reinigen met een hogedrukspuit. Deze Multibrown Wild Boston schuttingplanken passen mooi bij de Fun-Deck vlonderplanken, zo maakt u één geheel in uw tuin. 

Duurzame aluminium schuttingpalen

Het Boston systeem is zeer eenvoudig te plaatsen met behulp van de bijbehoren aluminium schuttingpalen. U vindt deze palen bij de bijbehorende producten. Deze schuttingpalen hebben een lange levensduur. Ze zijn weerbestendig en gaan niet snel roesten. De warme kleur van de WPC schuttingplanken vormt een mooi contrast met het moderne aluminium. Door de uitneembare strips zijn deze aluminium palen flexibel als begin-, tussen- of eindpaal te gebruiken. Deze stapelbare planken zijn tussen de aluminium palen te plaatsen. U heeft er 12 nodig om een vol tuinscherm te maken. U kunt deze schuttingplanken ook als set van 12 aanschaffen. Kijk daarvoor bij de alternatieven op dit product. 

Bij Gadero vindt u het volledige Boston assortiment om een duurzame schutting te maken. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WPC Fun-Fence schuttingplanken multibrown wild Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Ipé Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet Op voorraad
€ 22,71 Per stuk incl. BTW