Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Multigrey Dark

Productnummer: FW77008-21-160-1790 Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet

€ 22,71 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Multigrey Dark

  • Tweezijdig geborsteld met echte look & feel van hout
  • Van hoogwaardig stabiel WPC composiet
  • Kleurvast en UV-bestendig
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen
  • Geen set, alleen losse schuttingplanken

Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Multigrey Dark

Een duurzame schutting maakt u met deze stapelbare composiet Boston schuttingplanken. Deze 2.1 x 16 x 178 cm WPC schuttingplanken hebben een luxe donkergrijze kleur. Deze composiet planken zijn uitgerust met een speciale beschermlaag, waardoor ze zeer kleurvast zijn. De Multigray Dark kleur sluit mooi aan bij de Fun-Deck vlonderplanken. Zo maakt u een schutting die past bij uw composiet vlonder. Het voordeel van de Boston zit, naast de kleurvastheid, ook in het gemak van monteren. De bijbehorende aluminium schuttingpalen (zie bijbehorende producten) maken het plaatsen van deze schutting een eenvoudig klusje.

Robuuste composiet schutting

Het Boston schuttingsysteem staat garant voor een robuuste en stabiele schutting. Deze losse 21 x 160 x 1780 mm schuttingplanken zijn zeer eenvoudig te plaatsen in de bijbehorende aluminium schuttingpalen. Deze palen zijn uitgerust met strips, zodat ze zowel als begin-, tussen- als eindpaal te gebruiken zijn. De combinatie van realistische houtkleuren en aluminium zorgt voor een mooi contrast. De beschermlaag zorgt ervoor dat de planken niet verkleuren en dat vuil er makkelijk vanaf spoelt. Deze schutting is dus zeer onderhoudsarm en heeft toch een lange levensduur. Doordat de planken er aan beide zijde hetzelfde uitzien kunt u deze schutting ook delen met de buren.

Compleet composiet tuinscherm

Een composiet tuinscherm is makkelijk op te bouwen met deze losse schuttingplanken. Door 12 schuttingplanken op elkaar te stapelen heeft u een volledig tuinscherm van 183 cm hoog. Het voordeel aan losse planken is natuurlijk dat u zelf kunt bepalen hoe hoog u uw schutting wilt maken. Deze 2.1 x 16 x 178 cm WPC Boston schuttingplanken zijn ook in 2 andere kleuren verkrijgbaar bij Gadero. Kijk daarvoor bij de alternatieven op dit product. Daarnaast kunt u deze schuttingplanken ook in een set van 12 kopen, zodat u uw tuinscherm direct compleet heeft.

Bekijk het volledige Boston assortiment voor de bijbehorende accessoires. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Composiet schutting plank antraciet fun fence 21 x 160 mm Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Multigrey Dark Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet Op voorraad
€ 22,71 Per stuk incl. BTW