Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische Tegel Geoceramica Motion Iron 120x60 dikte 4 cm

Productnummer
MBQACM53623.GCERA
Luxe uitstraling
Geen dure fundering nodig
geoceramica_motion_iron_3
geoceramica_motion_iron_2
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703
Per m2

98,62

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
120 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Makkelijk te leggen in normaal zandbed

  • Kleurvast

  • Mos- en schimmelwerend

  • Hoge stroefheid

  • Niet geschikt voor uw oprit

  • Niet geschikt voor aftrillen

Specificaties

Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
120 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
1.39

Keramische Tegel Geoceramica Motion Iron 120x60 dikte 4 cm

Zoekt u unieke tegels voor uw terras? Dan zijn de Geoceramica Motion Iron 120x60x4cm iets voor u. Dit zijn namelijk keramische terrastegels voor buiten die het leggemak van betontegels kennen. Dit komt door de 1cm dikke massief keramische toplaag. De toplaag van keramiek zorgt ervoor dat u kunt profiteren van alle voordelen van keramiek. Denk hierbij aan onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en ook de optische voordelen. De onderlaag van deze tegel bestaat uit een 3cm dikke Stabikorn beton laag. Hierdoor kunt u de tegels net zo gemakkelijk leggen als een gewone betontegel en beleeft u dus niet het ongemak van het leggen van keramische terrastegels. Deze GeoCeramica Motion Iron 120x60 is niet geschikt voor uw oprit, maar is wel uistekend te gebruiken voor uw terras of looppad. Uw tuin krijgt direct een luxe uitstraling door deze fraaie grootformaat tegels. De motion serie is gebaseerd op het uiterlijk van leisteen en dit is zeer goed terug te zien in de Iron versie. De fijne grijze kleur zorgt voor rust, luxe en warmte in uw tuin. Bovendien steekt de kleur grijs goed af >donkere watergoten, >Antraciet Zwarte stapelblokken en een neutraal of antraciet voegmortel. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om eenheid te creëren in uw tuin door gelijkkleurige tuin artikelen te gebruiken.

Alle voordelen van keramiek en beton

MBI Geoceramica Motion Iron 120x60x4cm staat voor de combinatie van luxe keramiek en het gemak van beton. De MBI Geoceramica Motion Iron heeft een toplaag van 1 cm keramiek verlijmd op 3 cm Stabikorn beton. Stabikorn is speciaal ontwikkeld door MBI en heeft een drainerende functie. Met de GeoCeramica 120x60 - rechthoek - tegels geniet u dus van de voordelen van zowel beton als keramiek. Want ondanks de keramische toplaag, zijn deze tegels nog gewoon in een zandbed te leggen. Nieuw op de markt zijn de GeoProArte terrastegels. Dit zijn betontegels die dankzij een speciale beschermlaag zeer dicht in de buurt komt bij keramische tegels. Keramiek nog steeds van hogere kwaliteit, maar de GeoProArte tegels zijn goedkopere alternatieven.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om >voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het >aanleggen van Geoceramica.

Bijzonder 120 x 60 x 4 cm formaat

Het formaat van deze A-kwaliteit keramische tegels is 120x60. Dit is een zogenaamd plank formaat, daardoor kunt u deze GeoCeramica tegels ideaal gebruiken als looppad. Leg ze bijvoorbeeld in een tuin met split of grind om een enorm luxueus tuinpad te creëren.

Snelle levering

Bestel snel uw keramische terrastegels bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Bij Gadero bezorgen wij in heel Nederland, België en Duitsland. Maak direct uw bestelling compleet met >bestrating toebehoren zoals >opsluitbanden, >voegmortel en >zand?

Bijbehorend bij dit product

Vergelijkbare producten