Logo Gadero
service

Houten Speelhuis Louise 120 x 120 x 160 cm

Productnummer
SK18069
houten_speelhuisje
kinderhuisje_hout_louise
speelhuisje_met_raam
Per stuk

279,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
120 cm
Breedte
120 cm
Hoogte
160 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Houten Speeltoren met luikjes voor het raam, een 2-delige deur en dakleer.

  • Goedkoop speelhuisje van A-merk Swingking met erkent keurmerk snel geleverd

  • Kinderen van 3-12 vermaken zich uren in hun eigen huisje/winkeltje

  • Binnen een week bezorgt in Nederland en Belgie

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Product type
Speelhuisjes
Offerte knop
Ja
Kleur
Houtkleur
Breedte
120 cm
Diepte
120 cm
Hoogte
160 cm

Houten Speelhuis Louise 120 x 120 x 160 cm

Wenst u een compact houten speelhuisje voor uw kleine kinderen? In houten speelhuisje Louise zullen uw kinderen zich uren vermaken. Dankzij het raam en te openen deur maken ze hier hun eigen speelplaatsje of winkeltje van. Dit goedkope houten kinderhuisje van 120x120 cm vergt bovendien maar een beperkt aantal vierkante meters van uw tuin. Ook kunt dit speelhuisje van geïmpregneerd hout gebruiken voor het opslaan van buitenspeelgoed in de winter en avonduren.

Dit houten speelhuisje Louise is hier te koop voor een aantrekkelijke prijs, bezorging in Nederland en België is daarbij geen probleem. Dit houten kinderhuisje leveren wij standaard met dakleer en bevestigingsmaterialen.

Vooral kleine kinderen van 3 tot 12 jaar vermaken zich uren met dit speelhuisje. Bovendien is de prijs aantrekkelijk en is het kinderhuisje helemaal compleet.

Veilig plaatsen van uw speelhuis is een must

Wij leveren speeltoestel Louise met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Voor dit houten huisje met glijbaan en trap heeft circa 10m2 nodig van uw tuin. Zorg voor een vlakke ondergrond en plaats het huisje bij voorkeur op funderingsbalken van kunststof of hardhout.

Verbindt de funderingsbalken bij voorkeur met grondankers (niet standaard meegeleverd), zeker op plekken waar veel wind staat sterk aanbevolen, deze draait u eenvoudig in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem en rondom het kinderhuisje legt u rubberen valtegels voor extra demping. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels op een zandbed.

Schroef de deurlijst en raam alleen aan de onderkant vast, dus nooit aan uw wanden.

Speciale bezorgdienst voor houten speelhuisjes in Nederland en België

Houten speelhuisjes zijn best wel kwetsbaar om te vervoeren. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Louise daarom met speciale busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. Wij bezorgen speelhuisje Louise binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Bestel circa 6m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Voor onze speelhuisjes gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de kinderhuisjes van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

Behandelen, blank of in kleur

Dit speelhuisje wordt onbehandeld geleverd. We raden uw speelhuisje met onze Embalan of Embadecor blokhut beits te behandelen. Kies uit een blank aflakken of verf uw kinderhuisje in een vrolijke kleur.