Logo Gadero
service

Houten Speeltoestel Lizzy Speeltoren met glijbaan, trap, zandbak en overdekt hoog speelhuisje

Productnummer
SK18077
Compacte speeltoren met glijbaan, populair bij kleine kinderen
houten_speeltoestel_lizzy_speeltoren_met_glijbaan_trap_zandbak_en_overdekt_hoog_speelhuisje
speeltoren_lizzy_speeltoestel
speeltoren_met_handgrepen
speeltoestel_met_overdekt_plateau_glijbaan_2
afdakje_speeltoren
speeltoren_trap_hout
Per stuk

421,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
90 cm
Breedte
390 cm
Hoogte
290 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Inclusief glijbaan van 2,5 meter, overdekt zeildak, stuurwiel en telescoop

  • Speeltoren van A-merk Swingkingmet CE-Keurmerk snel geleverd

  • Glad geschaafd 90 mm dikte vierkant hout, behandeld voor buiten

  • Binnen een week in Nederland en Belgie

  • Geschikt voor tuin vanaf 30m2

  • Zand voor zandbak niet geleverd

  • Grondankers en valtegels apart bijbestellen

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
390 cm
Diepte
90 cm
Hoogte
290 cm

Houten Speeltoestel Lizzy Speeltoren met glijbaan, trap, zandbak en overdekt hoog speelhuisje

Dit houten speetoestel Lizzy neemt relatief weinig plaats in en maar is toch zeer compleet. Het hoge speelhuisje met houten trap is overdekt en voorzien van een glijbaan van 2.5 meter. Deze speeltoren met zeildak is voorzien van een stuurwiel en telescoop. Helemaal onderin vindt u ruimte voor een zandbak of opslag van buitenspeelgoed. Voor kleine kinderen van 3 tot 7 jaar vermaken zich met deze speeltoren, oudere kinderen hebben liever een klimtoren, schommel, boksbal en (trapeze) ringen. Zie hiervoor onze speeltoestellen Niels, Bokito en Daan bijvoorbeeld.

Het ruime speelhuisje met glijbaan is dus overdekt (niet waterdicht). Het houten speeltorentje is bovendien standaard voorzien van handgrepen, beschermdoppen, stuurwiel en telescoop. Ook wordt de glijbaan met bevestingsmaterialen standaard bij de prijs meegeleverd. Deze staanders van deze speeltoren van Swingking met glijbaan en zandbak is vervaardigd van vierkant glad geschaafd, dus splintervrij, balkhout van 9 cm dikte.

Deze complete speeltoren Lizzy wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor alle accessoires. De standaard meegeleverde speelhuisaccessoires en 2,5 meter glijbaan zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Afwisselen voor jarenlang speelplezier in de buitenlucht

Ook kunt u het speelhuisje uitbreiden met leerzame accessoires zoals een verrekijker, periscoop of speeltelefoon. Zo verlengt u het speelplezier voor uw kinderen al snel met enkele jaren.

Veilig installeren van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Lizzy met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit houten speeltoestel met dubbele schommel en glijbaan met trap heeft circa 30m2 nodig van uw tuin.

Verbindt de 4 staanders met grondankers (niet standaard meegeleverd), deze draait u naast elke verticale paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed.

Speciale bezorgdienst voor speeltoestellen in Nederland en België

Houten speeltorens met glijbaan zijn lastig te vervoeren en niet geschikt voor zomaar een koerier. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Lizzy daarom met speciale tweemanstransport busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw glijbaan, hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. Wij bezorgen speelset Lizzy binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Bestel minimaal 24m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid.