Logo Gadero
service

Keramische tegel Excluton Kera Nice 90x90x3cm

Productnummer
EX10700
Kleur-, kras- en slijtvast
Luxe uitstraling
Duurzaam en milieuvriendelijk
1600869834
1600869914
2000701_1
2000701_2
2000701_3
2000701_4
2000701_5
2000701
Per m2

95,02

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
90 cm
Breedte
90 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kleur-, kras-, en slijtvast

  • Gaat een leven lang mee

  • Zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk

  • Niet geschikt voor aftrillen

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
67 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Beige
Lengte
90 cm
Breedte
90 cm
Dikte
3 cm
Benodigde per m2
1.23

Keramische tegel Excluton Kera Nice 90x90x3cm

Bent u opzoek naar een grote terrastegel die weinig onderhoud vereist en een luxe uitstraling aan uw tuin geeft? Dan zoekt u de keramische tegels van A-merk Excluton! De Kera Nice 90x90x3cm is een zeer sterke en onderhoudsvriendelijke tegel, gemaakt van 100% massief, Italiaans keramiek. Keramiek is kei dat in zeer hoge temperaturen wordt gebakken tot een steenachtig materiaal. Door dit process wordt de steen dus keihard en kan er dus geen vuil of vocht intrekken. Dit zorgt ervoor dat de tegels weinig onderhoud vereisen en zeer duurzaam zijn. Keramische tegels gaan namelijk een levenlang mee!

Nog meer voordelen van keramiek

De Kera Nice 90x90x3cm is zeer kleur-, kras- en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat uw terras nog voor een lange tijd als nieuw blijft, zelfs onder intensief gebruik van bijvoorbeeld terrasmeubilair. Daarnaast zijn deze tegels ook zeer goed bestand tegen vlekken, vorst en zuren. Omdat de tegels 3 cm dik zijn, en dus relatief licht zijn in vergelijking met de 4 cm dikke variant, zijn deze tegels ook geschikt voor uw dakterras! Gebruik deze tegel echter niet voor uw oprit en til deze ook niet af.

Keramische tegels leggen

Voor u kunt beginnen met het leggen van de tegels is het zeer belangrijk dat uw ondergrond hier geschikt voor is. Keramische tegels vereisen namelijk een speciale, stevige ondergrond. Wij raden een puinlaag van 20 cm aan met daarop een laag stabilisatiezand van 8 cm en nog 1 laag straatzand van 1 cm. Dit laatste is optioneel en aangeraden om het afreien makkelijker te maken. Zorg dat u bij het aanleggen van het zandbed ook rekening houdt met de waterafvoer van uw terras of looppad en tril het altijd af. Vervolgens kunt u de tegels leggen. Doe dit met behulp van voegkruisjes om er zeker van te zijn dat de voegen overal even groot zijn. Voeg uw nieuwe bestrating af met een (elastische) voegmortel. Wilt u een uitgebreide uitleg en handige klustips voor het leggen van keramische tegels? Lees dan onze blog of bekijk bovenstaande video!

Tip!

Omdat de tegel een hoge hardheid heeft is het van belang om, wanneer deze op maat gezaagd moeten worden, dit te doen met een watergekoelde zaagtafel voorzien van een diamantzaagblad type Gres Ultra S2.

Hebben de eigenschappen en voordelen van keramiek u overtuigd, maar bent u op zoek naar een andere kleur of maat? Bekijk dan ons ruime assortiment keramische tegels Kera Full Body of Kera Twice!

Bijbehorend bij dit product