Logo Gadero
service

Kerstversiering

Let op! Gadero heeft besloten de echte kerstbomen en kerstversiering uit het assortiment te halen. Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar in 2023.

Kerstdecoraties om nog meer kerstsfeer aan te brengen in uw woonkamer, kantoor of bedrijfspand. Combineer uw aankopen met een grote kunstkerstboom, onbreekbare kerstballen of een grote notenkraker pop.

Onze kerstversiering sets zijn populair bij bedrijven. Daarom hebben wij enkele typische bedrijfskleuren zoals rood, blauw en wit te koop. Naast uw versiering voor de kerstboom, bestelt u bij Gadero ook eenvoudig een fraaie, echte kerstboom in grote maten. Kies uit de luxe Nordmann boom uit Denemarken of een goedkope groene spar met of zonder kluit. Tevens leveren wij grote kunstkerstbomen met ingebouwde led lampjes in 3,4 en 5 meter.

Tips kerst versieren

Lees ook onze blog met 6 tips om uw kerstboom te versieren voor meer informatie. Alvast een fijne kerst namens Gadero! Bij Gadero profiteert u van gunstige thuiswinkel voorwaarden, grote voorraden en snelle levering.

Kerst inspiratie