MB Drumstones Grijs-Zwart Genuanceerd Klinkers 30x20 dikte 6 cm per m2

Productnummer: MB508 Mooie Grijs-Zwarte kleur   |   Getrommelde stenen

€ 27,84 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MB Drumstones Grijs-Zwart Genuanceerd Klinkers 30x20 dikte 6 cm per m2

  • Moderne klinker
  • Bestel voor aantrekkelijke prijs per m2
  • Gunstige Thuiswinkel service voorwaarden
  • Fraaie kleur stenen
  • Bestellen per 10,08 m2

MB Drumstones Grijs-Zwart Genuanceerd Klinkers 30x20 dikte 6 cm per m2

Wilt u verouderde stenen tegen een eerlijke prijs? Dan hoef u niet verder te zoeken, want dan zijn deze prachtige Trommelstenen van MBI precies wat u zoekt. Deze MB Drumstones in de kleur Grijs-Zwart, ook wel bekend onder de verzamelnaam Abbeystones, zijn kunstmatig verouderd in een centrifuge en hebben hierdoor een authentiek uiterlijk. Deze klinkers, ofwel straatstenen zijn niet alleen erg mooi, maar hebben ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. 

Oude look met de kwaliteit van nieuw

Deze nieuwe trommelstenen zijn met behulp van een centrifuge sterk verouderd. In de centrifuge brokkelen er kleine stukjes steen af van de klinkers. Hierdoor krijgen deze nieuwe straatstenen een oud uiterlijk. Deze Drumstones, ook wel Trommelstenen of Abbeystones genoemd is hier online te verkijgen in deze prachtige Grijs-zwarte kleur. Vanaf het moment van bestellen duurt het maximaal 7 werkdagen tot u uw Drumstones thuisbezorgd krijgt. Wij leveren in heel Nederland en in het noorden van België.

Let op: betontegels en klinkers kennen ongeacht het type altijd onderhoud. Klinkers die in weer en wind liggen zullen regelmatig moeten worden schoongemaakt. Zoekt u onderhoudsarme tegel, kijk dan naar ons assortiment GeoCeramica.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MB Drumstones Grijs-Zwart Genuanceerd MB Drumstones Grijs-Zwart Genuanceerd Klinkers 30x20 dikte 6 cm per m2 Mooie Grijs-Zwarte kleur   |   Getrommelde stenen Op voorraad
€ 27,84 Per m2 incl. BTW