MBI GeoMattone Milano 60x15x15 cm Stapelblokken

Productnummer: MB54343   |   Combineer deze stapelblokken met bijbehorende GeoStretto tegels!

€ 9,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoMattone Milano 60x15x15 cm Stapelblokken

 • Beschermlaag factor 25, dus relatief weinig onderhoud
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Geeft karakter aan uw tuin
 • Combineer met GeoStretto Milano tuintegels
 • Bestellen per 8 stuks

MBI GeoMattone Milano 60x15x15 cm Stapelblokken

Houdt u van unieke sferen? Maak dan een borderrand of bloembak met GeoMattone stapelblokken in de kleur Antraciet. GeoMattone stapelblokken hebben een gevarieerde, natuurlijke textuur. Ze passen perfect bij de trend van natuurlijke texturen in de tuin. De bijzondere details op het oppervlak van de stapelblokken geven karakter aan uw tuin. Door een uniek productieproces zijn er ruim 16 verschillende texturen aangebracht op de muurblokken waardoor er nooit een saai of repeterend patroon ontstaat op uw muur / borderrand. De GeoMattone kunt u bij Gadero aanschaffen in de kleur Milano en Cannobio. Het grote voordeel van MBI GeoMattone Milano 60x15x15 cm Stapelblokken is dat ze na productie zijn voorzien van een Protection Plus Factor 25 deklaag. Deze innovatieve coating zorgt ervoor dat vuil en vocht veel minder makkelijk aan uw betonnen muurblokken hecht. Zo heeft u aanzienlijk minder onderhoud aan uw bloembak dan bij normale, onbehandelde stapelbokken.

Combineer met GeoStretto Milano tegels

Naast de speciale factor 25 coating is er nog een groot voordeel aan de MBI GeoMattone Milano 60x15x15 cm. De stapelblokken zijn namelijk speciaal gemaakt om te combineren met bijpassende tegels en of klinkers. Bij Gadero vindt u luxe GeoStretto Milano tuintegels en hoogwaardige Milano GeoKlinkers. Door deze fraaie donkere kleuren terug te laten komen in uw tuin via tegels, klinkers en stapelblokken, creëert u eenheid en dus orde en luxe in uw tuin.  

Stapelblokken verwerken tot bloembak of borderrand

U wilt graag niveauverschillen in uw tuin creëren door een border of bloembak te maken. Dit is met behulp van ons uitgebreide stappenplan een hele gemakkelijke klus. Hieronder leest u een korte opsomming van de stappen, maar voor een uitgebreide uitleg raden wij u aan om ons gehele stappenplan en de instructievideo's goed te bekijken.

 1. Bestel aan de hand van een plan
 2. Bereid uw fundering van tevoren goed voor
 3. Controleer de geleverde materialen eerst
 4. Maak de steenlijm gereed
 5. Plaats de eerste laag
 6. Plaats de overige lagen halfsteens
 7. Laat het lang drogen
 8. Afwerken

Maak uw droomtuin compleet

Maak uw droomtuin compleet bij Gadero! Naast deze fantastische stapelblokken van MBI wilt u natuurlijk uw droomtuin werkelijkheid laten worden. Haal bijpassende tegels, steenlijm, opsluitbanden, watergoten, zand, aarde, bloemen en of grind/split. Op deze manier creëert u voor uzelf een prachtige, luxueze tuin waarin u lekker kunt relaxen.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu snel deze getrommelde stapelstenen van A-merk MBI bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België, Duitsland en andere plekken in Europa gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Onderhoudsvriendelijk! MBI GeoMattone Milano 60x15x15 cm Stapelblokken MBI GeoMattone Milano 60x15x15 cm Stapelblokken   |   Combineer deze stapelblokken met bijbehorende GeoStretto tegels! Op voorraad
€ 9,45 Per stuk incl. BTW