Logo Gadero
service

MBI Triagres Craft Dark 80x80x3 cm Keramische tegel

Productnummer
MB100010
Tegels voor een luxe terras
Zeer duurzame terrastegels
triagres_keramische_tegel_mbi_craft_dark
Per m2

84,94

incl. BTW

Verkocht per 24 stuks á € 1.306,80

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 24 stuks á € 1.306,80

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Tegels gaan een leven lang mee

  • Kleurecht, Krasvast, Slijtvast, Zuur- en Chloorbestendig

  • Enorm luxe uiterlijk

  • Fraai formaat

  • Bestellen per 15,36 m2

Specificaties

Gewicht
68 kg
Materiaal
Keramiek
Product type
Keramische tegels
Kleur
Antraciet
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm
Dikte
3 cm
Benodigde per m2
1.56

MBI Triagres Craft Dark 80x80x3 cm Keramische tegel

Zoekt u grote terrastegels om een majestueuze tuin mee aan te leggen? Kijk dan eens naar de MBI Triagres Craft Dark 80x80x3 cm Keramische tegel van A-merk MBI. Dit zijn keramische tuintegels met een evenwichtige, fraaie grijze kleur. Wat deze tegel echt uniek maakt is het mooie, grote 80x80 formaat. Door deze grote tegels in uw tuin te leggen wekt u de indruk dat uw tuin groter lijkt dan dat deze in werkelijkheid is. De kleur grijs is ideaal om als basis te gebruiken voor uw tuin omdat de kleur warmte en rust uitstraalt. De kleur grijs past in elke tuin en zorgt ervoor dat uw gras, planten en bloemen echt tot leven komen. Het keramiek van Triagres is van topkwaliteit en heeft een prachtig Italiaans design. De keramische tegels voor buiten worden uit Italië geïmporteerd door topfabrikant MBI op basis van een selectie van experts op drie criteria: Design, Kwaliteit en Duurzaamheid. U haalt dus gegarandeerd echte topkwaliteit voor uw tuin met de MBI Triagres Craft Dark 80x80x3 cm Keramische tegel.

Terras met keramische tegels leggen

Het leggen van keramische tegels gaat anders in zijn werk dan het verwerken van beton tegels. Enkel een zandbed is namelijk niet voldoende om de stevigheid te bieden die de tegels nodig hebben. Wij raden u aan om eerst een puinlaag van circa 20 cm aan te leggen. Hierop legt u een laag stabilisatiezand van circa 8 cm en 1 cm straatzand om het afreien makkelijker te maken. U vindt deze producten in onze categorie zand of bij de gerelateerde producten. Vergeet niet om uw bestelling compleet te maken met opsluitbanden, drainage en voegmiddel. Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u naar ons uitgebreide stappenplan Keramische terrastegels leggen. Hier vindt u veel handige tips & tricks die u helpen tijdens het klussen.

Voeg uw keramische tegels met Gator Tile Sand

Om het maximale uit uw keramische bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in verschillende kleuren namelijk: Zwart, Beige en Ivoor

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu Triagres Keramische tegels bij Gadero en ga al binnen 7 werkdagen aan de slag in uw tuin! Gadero bezorgt in heel Nederland, Belgie en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Toch liever betontegels?

Gaat u, ondanks de vele voordelen van keramiek toch liever voor betontegels? Kijk dan eens naar de GeoProArte serie. Dit zijn betontegels met kwaliteiten die ontzettend dicht in de buurt komen van keramiek.

Bijbehorend bij dit product

Vergelijkbare producten