Logo Gadero
service

Overkapping Plat Dak Odense XL Type 4 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden

Productnummer
DE12148
Gedroogd en geschaafd
Blanke achter- en zijwanden (Zweeds rabatplanken)
red_class_overkapping_odense_xl_type_4_blanke_wanden
red_class_overkapping_odense_xl_type_4_blanke_wanden_afmetingen
overkapping_platdak_odense_xl_zijaanzicht_basis_2

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Alles reeds op maat gezaagd, snel te plaatsen

 • Inclusief EPDM Dakbedekking

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Geen kleur
Breedte
550 cm
Diepte
378 cm
Hoogte
266,3 cm

Overkapping Plat Dak Odense XL Type 4 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden

Bent u op zoek naar een overkapping met plat dak, achterwand en twee zijwanden? De overkapping Odense XL Type 4 is gemaakt van glad geschaafd en teruggedroogd Red Class hout. Deze overkapping van ca. 6 x 4 meter is voorgezaagd en biedt voldoende ruimte voor een loungeset.

Deze overkapping heeft een afmeting van 550 x 378 cm en de achterwand en beide zijwanden zijn uitgevoerd met blanke geïmpregneerde Zweeds rabatplanken. De basisconstructie van Red Class hout en de blanke achterwand en zijwanden zorgen voor een modern uiterlijk van deze luxe overkapping.

Deze fraai uitziende Red Class Wood overkapping wordt als prefab pakket geleverd. Alle onderdelen zijn voor u op maat voorgezaagd. De Odense Overkapping Platdak XL Type 4 met enkelzijdige blanke achterwand en zijwanden van Zweeds rabat relatief snel op te bouwen.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” dat vormvast is doordat het kunstmatig is gedroogd. Deze houtsoort lijkt op Lariks Douglas hout, maar heeft niet de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Raadpleeg onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Red Class Overkapping Plat Dak Odense XL Type 4

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Blank geïmpregneerd Zweeds rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Plat dak

 • Dakcontronstructie gordingen: 6.5 x 17.5 cm

 • Schoren: 6.5 x 14 cm

 • Dakbeschot: 1.8 x 14.5 cm

 • Boeidelen: 28 x 19.5 cm + Sierlijst 28 x 9 cm

 • Dakbedekking: Incl. EPDM Rubberfolie

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen prefab buitenverblijf Odense XL type 4

De houten overkapping Red Class Odense XL type 4 met plat dak, een blank geïmpregneerd achterwand en twee zijwanden wordt als op maat gezaagd houtpakket geleverd. De voorgezaagde onderdelen zorgen ervoor dat u deze luxe overkapping snel neer kunt zetten op de gewenste plek in uw tuin. Hierdoor is deze overkapping zeer geschikt voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit buitenverblijf van Red Class hout met plat dak is 3.78 meter, de breedte is 5.5 meter en de hoogte van deze overkapping is ca. 2.66 meter. Deze fraaie overkapping heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders aan de voorkant bedraagt 229 cm.

Het complete bouwpakket van de Odense XL overkapping met 3 dichte wanden bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm geschaafde staanders en ringbalken, 6.5 x 14 cm schoren, 28 x 19.5 boeidelen + 28 x 9 cm sierlijsten rondom en 18 mm dikte veer en groef dakbeschot. De blanke achterwand en zijwanden worden geleverd met geïmpregneerde Zweeds rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking

Bij deze Odens XL type 4 overkapping met 3 wanden wordt EPDM rubberfolie als duurzame dakbedekking geleverd. Het plafond is opgebouwd uit vellingdelen wat een luxe uiterlijk geeft. Het meegeleverde EPDM dakbedekking is een sterke rubberfolie die uitermate geschikt is voor platte en licht hellende daken. Het advies is om voor de afwerking van het EPDM dakbedekking gebruik te maken van aluminium daktrimmen. U kunt deze als extra optie (meerprijs) mee bestellen in modern antraciet of blank aluminium. Een complete daktrimset kunt u bij de extra opties mee bestellen.

Montage tips

Voor nog meer afscherming is het mogelijk om deze Red Class houten overkapping XL type 4 uit te breiden met een dichte potdekselwand. Wij adviseren om achter- en zijwanden op regelwerk te monteren en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een stevige constructie en langere levensduur. Behandel de overkapping met onze superdekkende beits om de levensduur te verlengen en om vergrijzing te vertragen.

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders van 14 x 14 cm altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. U kunt deze mee bestellen bij de extra opties. Wij adviseren om een recht model betonpoer te gebruiken bij de staanders van de wanden i.v.m. het goed aansluiten van de betonbanden. Maak ook een keuze uit hoogteverstellingen in Verzinkt of RVS in combinatie met de betonpoeren.

Benieuwd hoe u betonpoeren voor uw overkapping het beste plaatst, stelt en uitlijnt? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Overkapping Maatwerk

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3D-tekeningen. Maak zelf een overkapping of een overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg ook dakbedekking toe.