Prefab Houten schuur met zadeldak Maatwerk mogelijk

Productnummer: DE-MW1 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 28.799,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten schuur met zadeldak Maatwerk mogelijk

  • Model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Naar eigen behoefte in te vullen
  • Fraai zadeldak
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten schuur met zadeldak Maatwerk mogelijk

Zoekt u een nieuwe houten schuur of opbergruimte voor in de tuin? Wat is er nu mooier dan een schuur die u naar eigen wensen invulling mag geven. Deze schuur is geheel op maat aan te vragen en zullen wij prefab bij u aanleveren. Zo kunt u zelf de lengte, breedte en hoogte bepalen. Ook kunt u de ramen en deuren plaatsen naar eigen behoefte. Denk ook aan meer opties zoals de wanddikte van de blokhut profielen, soort dak, materiaal dakgoot en fundering. Op deze manier kunt er zelfs een soort vakantiewoning of chalet van maken.

Zelf schuur met zadeldak bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw houten schuur op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantoorgebouw, atelier of loods.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab houten schuur maatwerk Prefab Houten schuur met zadeldak Maatwerk mogelijk Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 28.799,95 Per stuk incl. BTW