Sus Small Terra Round Alu 1.0 LED Grondspot 24V Suslight

Productnummer: SL270116   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 4 meter   |   IP67 - IK09   |   1 Watt   |   136 lumen

Voor- en nadelen van Sus Small Terra Round Alu 1.0 LED Grondspot 24V Suslight

  • 24V Kabelsysteem Suslight
  • Lichtbereik 4 meter
  • Laag Verbruik 1,0 Watt
  • Schokbestendigheid IK09

Sus Small Terra Round Alu 1.0 LED Grondspot 24V Suslight

Grondspot voor buiten kopen? Deze robuuste 24V Sus Small Terra Round Alu 1.0 LED Grondspot van Suslight is door zijn ontwerp eenvoudig grotendeels onzichtbaar te plaatsen in bijvoorbeeld aarde, gras, grind of tegels. De Sus Small Terra Round Alu 1.0 LED Grondspot is de perfecte grondspot voor het sfeervol verlichten en accentueren van bijvoorbeeld een boom, border, haag of gevel. Met een straalhoek van 60° en een lichtbereik van 4 meter biedt deze energiezuinige en duurzame Sus Small Terra Round 24V LED grondspot de oplossing als accentverlichting voor middelgrote objecten in uw tuin en rondom het huis.

Dankzij een robuuste en geanodiseerde aluminium behuizing beschikt deze LED grondspot over een impactklasse van IK09, waardoor deze grondspot van Suslight ook toepasbaar is voor het plaatsen in een oprit. Deze grondspot biedt een lichtkleur van 2700K – 2850K (CRI >85) en gewaaierd licht. Deze LED buitenspot heeft een diameter van ca. 8 cm en een hoogte van 6,9 cm.

LED Grondspot

Door het lage stroomverbruik van slechts 1,0 Watt is deze Small Terra Round Alu 1.0 LED Grondspot van Suslight ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiënte LED grondspot is eenvoudig aan te sluiten middels het eenvoudige modulaire 24V Kabelsysteem van Suslight. De Small Terra Round Alu 1.0 LED Grondspot heeft een IP waarde van IP67, wat inhoud dat de buiten grondspot goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Grondspots

De Small Terra Round Alu 1.0W LED Grondspot van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze Grondspot buitenverlichting eenvoudig aan op het Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Small Terra Round Alu 1.0 LED Grondspot heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED Grondspot in een lichtcircuit in uw tuin monteren? Let op! Per Grondspot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere grondspots in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED grondspot pot zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina. Liever tuinverlichting en LED grondspots met uw Smartphone bedienen? Kijk bij de bijbehorende producten voor het mee bestellen van een Smart Wifi Stopcontact 230V Slimme stekker zodat u uw tuinverlichting met uw mobiele telefoon via een app eenvoudig aan en uit kunt zetten.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED Grondspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED grondspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Sus Small Terra Round Alu 1.0W LED Grondspot Suslight 24V Sus Small Terra Round Alu 1.0W LED Grondspot 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 4 meter   |   IP67 - IK09   |   1 Watt   |   136 lumen Op voorraad
€ 79,45 Per stuk incl. BTW