Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 6 x 60 x 30 cm per m2

Productnummer: MB20006-60-600-300   |   Tijdloze strakke tegels

€ 43,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 6 x 60 x 30 cm per m2

  • Factor 30 beschermlaag
  • Hoog voetcomfort
  • Geschikt voor zowel terras als oprit
  • Kleurvast en eenvoudig schoon te houden
  • Te bestellen per 4 tegels

Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 6 x 60 x 30 cm per m2

De Geostretto Plus Cannobio van MBI is een van onze meest verkochte tegels. Dat is niet zo vreemd, want naast dat deze tegel extra dik is, is het ook een tijdloze rustige tegel voor oprit en tuin. Doordat de Geostretto Plus 30 x 60 x 6 cm Cannobio extra dik is, is het mogelijk om de bestrating rondom uw woning met dezelfde grijze betontegels aan te leggen. Zoekt naar de 30 x 60 cm betontegel een andere formaat voor uw terras? Ook dat is mogelijk met deze MBI betontegel. We bieden de Geostretto Plus Cannobio in verschillende formaten aan. De grijze betontegels van MBI hebben naast de dubbele beschermlaag ook een hoog voetcomfort. U kiest voor betontegels die niet warm worden, waardoor u ook op een hete zomerdag gewoon op blote voeten buiten kunt lopen.

Protection Plus factor 30

De dubbele beschermlaag is aangebracht 24 uur nadat de betontegel is gemaakt. Het gevolg hiervan is dat de Geostretto Plus Cannobio van MBI nog beter verdicht is waardoor de warme grijze kleur beter tot uiting komt. Daarnaast zorgt de beschermlaag er voor dat uw nieuwe betontegels een mooie glans hebben. 

Wacht niet langer en start nu nog met de aanleg van uw nieuwe oprit of terras. Wij bezorgen de Geostretto Cannobio, in de door uw gekozen maat, binnen 5 werkdagen.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor zware belasting Geostretto Plus Cannobio terrastegel 6 cm Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 6 x 60 x 30 cm per m2   |   Tijdloze strakke tegels Op voorraad
€ 43,48 Per m2 incl. BTW