Tuintegel Geostretto Plus Tops Venice 60 x 60 x 6 cm

Productnummer: MB21268   |   Onderhoudsvriendelijk

€ 44,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Geostretto Plus Tops Venice 60 x 60 x 6 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor uw oprit
  • Niet behandelen met hogedrukspuit
  • Te bestellen per 2 tegels

Tuintegel Geostretto Plus Tops Venice 60 x 60 x 6 cm

Goed nieuws, want wij verkopen de Geostretto Plus Tops collectie ook in 6 cm dikke oprit tegels. Handig als u de bestrating in uw voortuin hetzelfde als uw oprit wilt hebben. Met deze tuintegels is bestraten voor beginners geen probleem. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. U legt nu uw gehele sierbestrating rondom uw huis aan met de Geostretto Plus Tops Venice.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Venice 60x60 is zo’n tegel. Er is geen extra dure milieuvervuilende fundering nodig. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop nu deze betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

Vergeet niet onze handige klustips door te lezen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor uw oprit Geostretto Plus Tops Venice 60x60 oprit tegels Tuintegels Geostretto Plus Tops Venice 60 x 60 x 6 cm per 2 tegels   |   Onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 44,48 Per m2 incl. BTW