Tuintegel MBI GeoStretto Plus Cannobio 100 x 100 x 6 cm

Productnummer: Mb21274   |   Duurzame tuintegels

€ 57,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel MBI GeoStretto Plus Cannobio 100 x 100 x 6 cm

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Geschikt voor uw oprit
  • Minimale bestelhoeveelheid is 3 stuks

Tuintegel MBI GeoStretto Plus Cannobio 100 x 100 x 6 cm

De MBI Geostretto Plus Tops Cannobio 100x100x6 cm dikke tuintegels is niet alleen te gek vanwege het formaat. Wist u dat er ook tegels voor uw oprit zijn? Vanaf 6 cm dikte zijn deze tegels geschikt voor een oprit. Handig als u de bestrating in uw voortuin hetzelfde als uw oprit wilt hebben.

Ziet u ook op tegen het schoonmaken van uw oprit? Met deze tuintegels is dat niet langer nodig. Deze onderhoudsvriendelijke tuintegels nemen weinig vuil op en u heeft geen last van mos of algen.

Aanleggen tuin

Bestraten voor beginners is geen probleem met de Cannobio 100 x 100 tuintegels van MBI. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. U legt nu uw gehele sierbestrating rondom uw huis aan met de Geostretto Plus Tops Venice.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Cannobio 100x100 is zo’n tegel. Er is geen extra dure milieuvervuilende fundering nodig. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Ga direct aan de slag met uw nieuwe oprit aan de hand van onze handige klustips.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor uw oprit Terrastegel MBI Geostretto Plus Cannobio 100x100 Tuintegel MBI GeoStretto Plus Cannobio 100 x 100 x 6 cm   |   Duurzame tuintegels Op voorraad
€ 57,95 Per m2 incl. BTW