Tuinhuis Askola 3 Karibu Terragrijs 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11062-G 19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd zonder dakbedekking

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 1.149,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.149,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 3 Karibu Terragrijs 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 3 Karibu Terragrijs 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief Geïmpregneerde funderingsbalken
  • Reeds geverfde tuinhuisjes maakt de aanschafprijs hoger
  • Geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Askola 3 Karibu Terragrijs 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Op zoek naar een modern tuinhuis met plat dak die compleet behandeld / geverfd is? Tuinhuis Askola 3 uit de Woodfeeling collectie van het merk Karibu is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout behandeld met de kleur Terragrijs. Dit moderne behandelde houten blokhut 2x2 meter (ongeveer) biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen.

Afmetingen

Deze populaire houten berging van Karibu is 242 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog. Houten systeemhuis Askola 3 heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze met verf behandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver.

Tuinhuis Askola 3 Karibu Terragrijs - wanddikte 19 mm en kunstglas

Tuinhuis Askola 3 Terragrijs wordt opbouwd middels 1.9 cm dikke behandelde grijze profielen vervaardigd uit A-kwaliteit Scandinavisch vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met schuin dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (140,5 x 176,5 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De vrije doorgangsmaat van de deur betreft 139 x 175 cm.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Askola
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 242 x 217 cm
Funderingsmaat 238 x 213 cm
Nokhoogte 211 cm
Ramen Geen
Deuren 1 Dubbele Deur (139x175)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling 3°
Dakoppervlak (m²) 6.1 m²
Inhoud (m³) 10.2m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Verfsysteem 

Tuinhuis Askola 3 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Askola 3 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Askola 3 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16mm dakplaten en wordt geleverd zonder dakbedekking. Askola 3 heeft een dakoverstek van 18 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkanten en 6.5 cm aan de achterkant. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Dakgootset Karibu

Voor het lichthellende platte dak van deze Askola 3 in Terragrijs biedt Karibu ook complete dakgootsets aan voor het afvoeren van hemelwater. Naast een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting kunt u ook kiezen voor een PVC Dakgootset. Voor beide dakgootsets van Karibu geldt dat deze als complete set worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Dit fraaie moderne tuinhuis wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket. Houten vloer in Tuinhuis Askola 3? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief houten vloerdelen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit beton of tegels. 

Levertijd

Askola 3 van Karibu in Terragrijs wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en bevestigingsmaterialen. De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Let op! Tijdens het hoogseizoen van maart tot medio oktober kan de levertijd oplopen van 6 - 8 weken!

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Askola 3 Terragrijs kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm of zelfs 280 breed. Askola 3 Karibu met overkapping kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Askola 3 Terragrijs met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 302 x 217 cm? Kies dan voor blokhut Askola 4 Terragrijs. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Askola 3 Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Askola 3 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Askola 3 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Askola 3 Karibu Terragrijs Tuinhuis Askola 3 Karibu Terragrijs 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm 19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd zonder dakbedekking Op voorraad
€ 1.149,95 Per stuk incl. BTW