Tuintegel Optimum Zwart 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

Productnummer: EX70928Z   |   Zeer onderhoudsvriendelijk door impregneerlaag   |   Deze tegels zijn te bestellen per 7 stuks

€ 40,17 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Optimum Zwart 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

  • Onderhoudsvriendelijk door impregneerlaag
  • Zonder facet en geschikt voor voegmortel
  • A-kwaliteit
  • Duurzaam en tijdloos
  • Niet geschikt voor een oprit
  • Niet af te trillen

Tuintegel Optimum Zwart 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

De betonnen tegel in de populaire kleur antraciet zwart met de afmeting 60x60 cm, is 4 cm dik en heeft geen facet. Gebruik bij het leggen van de tegels afstandhouders zodat de randen van de tegels niet kunnen knappen. Vervolgens kunnen de tegels worden ingeveegd met zilverzand, maar nog beter is het voegen met een elastisch voegmiddel. Deze betontegels met anti-alg impregneerlaag van Excluton leveren wij voor een aantrekkelijke prijs bij u thuis.

Details van deze betontegel Optimum Zwart

Door de kleur en de strakke randen oogt deze gecoate terrastegel als een zeer moderne betonnen terrastegel. Deze betontegel van 60x60 cm is geschikt voor een looppad, terras en zelfs voor uw dakterras vanwege de beperkte dikte van 4 cm. Bestel hier deze A-kwaliteit 60x60 cm antraciet zwarte terrastegels nu voor aantrekkelijke prijzen per stuk. Omdat ze per 7 stuks zijn verpakt dient u ze per 7 stuks te bestellen. Daarbij dient u bij het berekenen van het benodigde aantal tegels rekening te houden met een snijverlies van circa 8%. Profiteer nu van onze lage prijs voor deze 60x60 antraciet zwarte betontegel met beschermlaag.

Tuintegel Optimum Zwart met Anti-mos

Deze 60x60 cm terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk dankzij de antimos impregneerlaag. De bovenkant van de tegels zijn stroef tegen het uitglijden. Door deze stroeve bovenkant heeft de tegel een hoog voetcomfort. Zoekt u groot formaat tegels, overweeg dan deze 60x60 cm zwarte betontegels zonder facet.

Legtips

Deze tegels legt u gemakkelijk zelf in een zandbed van minimaal 10 a 15 cm. Gebruik hierbij straatzand of ophoogzand gemengd met 10% cement voor het beste resultaat waarmee u het langst kunt genieten van uw sierbestrating.

Lees hier tips voor terras aanleggen.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Goede avond, hoeveel moeten we bestellen om ongeveer 110m2 te betegelen?

110 / 0,36 = 306 tegels Exclusief extra tegels voor snijverlies.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuintegel antraciet zwart met coating zonder facet Excluton Tuintegel Optimum Zwart 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair   |   Zeer onderhoudsvriendelijk door impregneerlaag   |   Deze tegels zijn te bestellen per 7 stuks Op voorraad
€ 40,17 Per m2 incl. BTW