Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm

Productnummer: KA11226 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.379,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.379,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm

Op zoek naar een ruim tuinhuisje met overkapping in een moderne kleur? Kies dan voor de Glücksburg 4 terragrijs met overkapping uit de ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Met dit ruime tuinhuisje voegt u 5 m2 extra bergruimte toe aan uw tuin, genoeg voor al uw tuingereedschap en tuinmeubels. Daarnaast biedt de overkapping u genoeg ruimte om overdekt te kunnen zitten. Plaats bijvoorbeeld een kleine loungeset of tafel met stoelen onder het aanbouwdak en geniet zo ook van de wat mindere zomeravonden. Bij de Glücksburg 4 terragrijs met overkapping kunnen wij verschillende extra opties meeleveren, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

De Glücksburg 4 is opgebouwd uit een tuinhuis en een verspringend dak. Het tuinhuis is 242 cm breed, 217 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 186 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 234 x 209 cm. Daarnaast is het verspringende dak 188 cm breed, 194 cm diep en 220 cm hoog. U heeft zelf de keuze om de overkapping links of rechts te monteren. Het steek-/schroefstysteem bestaat uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Door de prefecte gefreesde planken past alles perfect in elkaar en is het tuinhuis eenvoudig op te zetten.

Het tuinhuisje wordt compleet met klassieke dubbele deur van 166.5 x 176.5 cm geleverd. Deze deur is uitgerust met een veiligheidssluiting, zodat u het tuinhuisje kunt afsluiten. Daarnaast zorgen de twee kunststof ramen in de deur er samen met de twee vaste bovenlichten voor dat u veel extra licht binnen krijgt. De bovenlichten hebben een afmeting van 88.5 x 16.5 cm en zijn van kunststof gemaakt.  

Karibu verfsysteem

Om de Glücksburg 4 met overkapping van kleur te voorzien gebruikt Karibu een speciaal verfsysteem. Hierbij behandelen ze het hout onder vacuümdruk, waardoor de kleur echt diep in het hout terecht komt. Deze manier van verven zorgt voor een mooie kleur en goede bescherming van het hout, terwijl het natuurlijke karakter van het hout behouden blijft. Het houten tuin is Terragrijs (RAL 060.40.05) en de deurkozijnen en profielen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Door deze combinatie van kleuren is dit tuinhuis een opvallende verschijning in uw tuin. 

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak draagt bij aan het moderne uiterlijk van dit tuinhuisje. Het dak van houten platen heeft een dakhelling van 7 graden en een dakoverstek van 17 cm aan de voorkant, 13.5 cm aan de zijkant en 6 cm aan de achterkant. Wij raden u aan om, tegen een meerprijs, donkergrijs zelfklevend dakfolie mee te bestellen. Met het plaatsen van dit duurzame en scheurbestendige folie beschermt u uw dak namelijk veel beter tegen weersinvloeden. Zo verlengt u de levensduur van uw dak enorm. 

Houten vloer

Hoewel de Glücksburg 4 terragrijs met overkapping niet standaard met een vloer geleverd wordt, kunt u die toch heel eenvoudig meegeleverd krijgen. Bij de extra opties vindt u een een onbehandelde houten vloer. Tegen een meerprijs ontvangt u dan een houten vloer met onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De massief houten onderleggers hebben een langere levensduur door deze behandeling en dat maakt ze geschikt als ondersteuning voor een vloer. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen met een aanbouwdak of van onbehandeld hout. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 4 karibu met overkapping terragrijs Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 1.379,95 per stuk incl. btw