Tuinscherm Multigrey Light 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

Productnummer: FW12303-21-1760-1830 Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet   |  

€ 257,75 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinscherm Multigrey Light 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

  • Tweezijdig geborsteld met echte look & feel van hout
  • Van hoogwaardig stabiel WPC composiet
  • Kleurvast en UV-bestendig
  • Voorzien van speciale beschermlaag
  • Deze set is exclusief palen (dient u los bij te bestellen)

Tuinscherm Multigrey Light 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

U wilt geen kant-en-klaar tuinscherm, maar u heeft ook geen zin in gedoe met het uitrekenen hoeveel schuttingplanken u nodig heeft voor een complete schutting? Dan is deze complete tuinschermset van composiet schuttingplanken iets voor u. Deze set bestaat uit 12 lichtbruine composiet schuttingplanken. U maakt met deze planken een tuinscherm van 176 cm breed en 183 cm hoog. Daarnaast bevat de set alles om de gewenste hoogte en breedte te bepalen en om de composiet schuttingplanken te monteren. 

Lichtbruine WPC schuttingplanken

Door het dubbel geborstelde uiterlijk hebben deze planken de echte ‘look & feel’ van hout. Daarnaast is de zichtzijde aan beide kanten gelijk, zodat u uw schutting ook met uw buren kunt delen. Deze composiet planken van WPC zijn 2.1 cm dik, 16 cm breed en 179 cm lang. Door de speciale beschermlaag zijn ze UV-bestendig en zeer kleurvast. Vuil hecht zich niet snel aan deze schuttingplanken en daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken, u mag zelfs een hogedrukspuit gebruiken. Deze hoogwaardige WPC schuttingplanken kennen minder werking dan soortgelijke producten. Daarnaast hebben ze ook een zeer goed prijs/kwaliteit verhouding. 

Maak composiet schutting compleet

Deze set bestaat alleen uit de benodigde composiet schuttingplanken voor een tuinscherm, om uw schutting compleet te maken dient u nog bijpassende schuttingpalen te bestellen. Deze schermset maakt u compleet met aluminium schuttingpalen van Felixwood. Het aluminium uiterlijk van de palen zorgt voor een mooi contrast met de geborstelde planken. Daarnaast zijn deze palen flexibel als begin-, eind- of tussenpaal te gebruiken door de aluminium inlegstrips. Deze schuttingpalen vindt u bij de bijbehorende producten. 

Let op! De bijpassende schuttingpalen dient u los te bestellen. U vindt de palen bij de bijbehorende producten. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinscherm multigrey light fun fence met palen Tuinscherm Multigrey Light 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet   |   Ruim op voorraad
€ 257,75 per stuk incl. btw