Tuinscherm Boston Ipe 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

Productnummer: FW12304-21-1760-1830 Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet   |  

€ 285,75 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 6,07 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinscherm Boston Ipe 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

  • Tweezijdig geborsteld met echte look & feel van hout
  • Van hoogwaardig stabiel WPC composiet
  • Kleurvast en UV-bestendig
  • Voorzien van speciale beschermlaag
  • Deze set is exclusief palen (dient u los bij te bestellen)

Tuinscherm Boston Ipe 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken

Een compleet scherm van schuttingplanken zonder rekenwerk, dat is deze tuinschermset Boston van Felixwood. Deze set bestaat uit 12 donkerbruine composiet schuttingplanken. Hiermee maakt u een mooie dichte schutting, met een luxe uitstraling. In totaal maakt u met deze composiet planken een tuinscherm van 176 cm breed en 183 cm hoog. Bovendien krijgt u bij deze set alles meegeleverd om de schutting op de gewenste hoogte en breedte in te stellen en te monteren. 

Lichtbruine WPC schuttingplanken

Deze WPC schuttingplanken zijn aan beide zijde geborsteld, waardoor ze de uitstraling van echt hout krijgen. Dit zorgt er ook voor dat ze er aan beide kanten hetzelfde uitzien, wat wel van pas komt als u van plan bent om de schutting samen met uw buren te plaatsen. Deze composiet schuttingplanken zijn 2.1 cm dik, 16 cm breed en 179 cm lang. Door de speciale beschermlaag blijven deze schuttingplanken lang mooi, zo zijn ze UV-bestendig en zeer kleurvast. Ook hecht vuil zich niet snel aan de planken en mag u ze zelfs met een hogedrukspuit schoonmaken. Door het gebruik van hoogwaardig WPC werken deze schuttingplanken minder dan soortgelijke producten. Bovendien hebben ze een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Complete composiet schutting

Bij deze Boston set krijgt u de benodigde composiet schuttingplanken voor een volledig tuinscherm. U heeft nog de bijbehorende aluminium schuttingpalen nodig om uw schutting compleet te maken. Door de luxe grijze kleur passen deze palen mooi bij het geborstelde uiterlijk van de planken. Deze palen zijn veelzijdig te gebruiken als begin-, eind- of tussenpaal door de aluminium inlegstrips. Deze schuttingpalen van Felixwood vindt u bij de bijbehorende producten. 

Let op! De bijpassende schuttingpalen dient u los te bestellen. U vindt de palen bij de bijbehorende producten. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Composiet tuinscherm Ipe Tuinscherm Boston Ipe 176 x 183 cm van 12 Composiet Schuttingplanken Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet   |   Op voorraad
€ 285,75 Per stuk incl. BTW