Tumbled Levanto Split Grijs 30 - 60 mm 25 Kilo

Productnummer: EX70440-25 Split geschikt voor oprit & border   |   25kg zak

€ 16,90 Per zak incl. BTW
Delen via WhatsApp

Tumbled Levanto Split Grijs 30 - 60 mm 25 Kilo

Tumbled Levanto Split in de kleur Grijs met een steendikte 30 - 60 mm is een split dat wordt gewonnen in groeve's in Duitsland. Het levanto split is zeer geschikt voor een looppad of een siertuin, maar niet voor een oprit. De maatvoering 30 - 60 millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van 30 - 60 mm.

Daarnaast kan het ook als siersplit worden gebruikt voor een border of een. Wij leveren Tumbled levanto split in zakken van 25 kg.

Hoeveel zakken split heb ik nodig per m2?

Met een zak van 25 kg grind of split bedekt u 0.15 m2 met grind of split. We gaan hier uit van een laagdikte van 5 - 6 cm. Split is een populaire en makkelijke vorm van bestrating.

Opritsplit is een populaire en makkelijke vorm van bestrating.  Het split laat eveneens makkelijk water door wat wateroverlast voorkomt. Door gebruik te maken van ons worteldoek voorkomt u dat er onkruid tussen het split door groeit. Als u gebruik maakt van de grindmatten uit onze webshop bent u er zeker van dat het grind niet verplaatst en dat er geen band- en voetsporen achterblijven in het split. Deze grindmatten zijn inclusief worteldoek.

EAN: 8718246039464

Zie onderstaande video voor alles over split en grind

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment Tumbled Levanto split.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra Dikke Steen Tumbled levanto grijs Tumbled Levanto Split Grijs 30 - 60 mm Split geschikt voor oprit & border   |   25kg zak Op voorraad
€ 16,90 Per zak incl. BTW