Logo Gadero
service

Vlonderplank Composiet Bruin 1.9 x 13 x 300 cm Easydeck Groeven en ribbel zijde

Productnummer
LO40163-19-130-3000
Duitse A-kwaliteit
Fijn geribbeld of gegroefde zijde
vlonderplank_composiet_easydeck_bruin_smal
easydeck_19x130mm_composiet_terrasplanken_bruin
19x130mm_bruin_easydeck
vlonderplank_easydeck_bruin
13x130mm_easydeck_bruin
Per stuk

36,95

incl. BTW

92,38 per ㎡

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Lengte
300 cm
Breedte
13 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 36,95

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Product type
Vlonderplank
Kleur
Bruin
Lengte
300 cm
Breedte
13 cm
Dikte
1,9 cm
Benodigde per m2
2.5

Vlonderplank Composiet Bruin 1.9 x 13 x 300 cm Easydeck Groeven en ribbel zijde

Zoekt u een bijzondere composiet vlonderplank tegen een aantrekkelijke prijs? Deze vlonderplank is van absolute A-kwaliteit en is zeer scherp geprijsd. De 19 mm massieve composiet terrasplank is bruin gekleurd en is 13 cm breed. Met dit composiet dekdeel legt u dus een uniek vlonderterras of dakterras. Daarnaast is de composiet vlonderplank aan beide kanten te monteren. Met een fijn geribbelde zijde en een zijde met 7 groeven heeft u genoeg keuze om een composiet vlonderterras naar eigen wens te leggen.

De composiet vlonderplank heeft de afmetingen 1.9 x 13 x 300 cm. Door de 1.9 cm dikte is het dekdeel ook ideaal voor uw dakterras. Met de 13 cm breedte is de composiet vlonderplank smal te noemen, waardoor het vlonderdeel bij uitstek ook ideaal is als bekleding van uw balkon.

Easydeck composiet bestaat voor 75% uit hout en voor 25% uit polymeer. De zichtbare houtvezels aan het oppervlak van de composiet vlonderplank verkleuren al na enkele maanden, waardoor het dekdeel een mooie egaal bruine kleur krijgt. Easydeck composiet terrasplanken worden vervaardigt in de Duitse Novotech fabriek en is van A-kwaliteit. Voor de composiet vlonderplank geldt een fabrieksgarantie van wel 3 jaar, indien u zich houdt aan de leginstructies van Easydeck.

Let op deze planken ondergaan een rijpingsproces van 3 maanden. Het product wordt zoals op de 1e en 2e foto. In het begin ziet u veel houtvezels (zie foto 3 en 4), na enkele maanden een fraai effen kleur.

De composiet vlonderplanken zijn massief en hoeven, anders dan holkamer composiet, niet onder 2% afschot te worden geplaatst, omdat water niet in de composiet vlonderplank blijft staan.

Idealiter bevestigt u de terrasdelen op de composiet constructieregel van Easydeck. De constructieregel is 4 x 4 cm en dient met slagpluggen aan tegels te worden bevestigd. Door de zelfklevende bevestigingsband te gebruiken op de middelste constructieregel voorkomt u dat de composiet vlonderplanken verschuiven bij het leggen. Door het hoge percentage hout in de composiet vlonderplanken kan de plank uitzetten door weersomstandigheden. Houdt daarom minimaal 0.5 cm ruimte tussen elke terrasplank. Bij het kopsdoorleggen van de vlonderplank dient u 1 cm ruimte aan te houden aan de kopse kant. Minimale afname 15m2.

Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.