Blokhut Bastrup 5 Karibu 297 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

Productnummer: KA11109   |   Lessenaarsdak   |   28mm Blokhutprofiel met 6-plus hoekverbindingen   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 2.179,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 2.179,95 Standaardproduct Blokhut Bastrup 5 Karibu 297 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 5 Karibu 297 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 5 Karibu 297 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

Bastrup 5 is een royale en moderne houten blokhut uit de Woodfeeling collectie van het Duitse topmerk Karibu. Blokhut Bastrup 5 met lessenaarsdak is 297 cm breed, 297 cm diep en 222 cm hoog. De binnenmaat van deze blokhut is 274 × 274 cm. De constructie van deze fraaie Karibu blokhut bestaat uit 28 × 146 mm blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren hout met 6-plus hoekverbindingen en extra brede balken. U kunt deze blokhut 3x3 meter gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf als verlengstuk van uw tuin. Door de ruime afmeting van dit tuinhuisje kunt u met gemak al uw tuingereedschap of fietsen stallen. 

Tuinhuis Bastrup 5 Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

Berging Bastrup 5 wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt in zijn geheel compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Hout geschaafd Ja Type/Model Bastrup Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 297 x 297 cm Funderingsmaat 280x 280 cm Nokhoogte 222m Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (140x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 10,4 m² Inhoud (m³) 16,5 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! Houten Blokhut Bastrup 5 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje (van binnen en buiten) te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 16mm massief hout, en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (3 rollen a 5m2) voor Bastrup 5 is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 5 is het tevens mogelijk als extra optie dakgootsets mee te bestellen (meerprijs). Kies uit een geimpregneerde dakgootset of een dakgootset van PVC. Deze houten en kunststof dakgootsets van Karibu wordt geheel compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Bastrup 5 wordt standaard geleverd met geïmpregneerde funderingbalken maar zonder houten vloer. Houten vloer bestellen (meerprijs) bij deze moderne blokhut? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

Bastrup 5 heeft een levertijd van ca. 3 weken en wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, oplopen naar 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Bastrup 5 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 200 cm of zelfs 300 breed. Bastrup met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Bastrup 5 met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 387 x 297 cm? Kies dan voor blokhut Bastrup 8. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Bastrup 5 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x3 meter blokhut Bastrup 5 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair 3 x 3 meter Blokhut Blokhut Bastrup 5 Karibu 297 x 297 x 222 cm Blokhut Bastrup 5 Karibu 297 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm   |   Lessenaarsdak   |   28mm Blokhutprofiel met 6-plus hoekverbindingen   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 2.179,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!