Blokhut Bastrup 4 Karibu 237 x 297 x 222 cm

Productnummer: KA11105   |   Lessenaarsdak   |   28mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.149,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.149,95 Standaardproduct Blokhut Bastrup 4 Karibu 237 x 297 x 222 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 4 Karibu 237 x 297 x 222 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 4 Karibu 237 x 297 x 222 cm

Bastrup 4 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse topmerk Karibu heeft een breedte van 237 cm, een diepte van 297 cm en een maximale hoogte van 222 cm (voorkant). De constructie van deze moderne blokhut bestaat uit 28mm blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren hout met hoekverbindingen en extra brede balken. U kunt deze blokhut 3x2 meter gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf als verlengstuk voor u tuin. 

Bastrup 4 van Karibu wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur voor deze fraaie houten blokhut wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Bastrup 4 is ideaal te gebruiken als stalling of als extra bergruimte in uw tuin, door de blokhutprofielen zal vocht niet bij uw (motor)fietsen komen. 

Let op! Houten Blokhut Bastrup 4 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 16mm massief hout (mes en groef), en wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie voor Blokhut Bastrup 4 is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 4 is het tevens mogelijk als extra optie dakgootsets mee te bestellen (meerprijs). Kies uit een geimpregneerde dakgootset of een dakgootset van PVC. Deze houten en kunststof dakgootsets van Karibu wordt geheel compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Deze 28 dikte blokhut wordt standaard geleverd zonder vloer in de berging. Houten vloer in de bering van tuinhuis Bastrup 4? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De levertijd van deze blokhut bedraagt ca. 3 weken, Bastrup 4 word geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd 6 - 9 weken bedragen.

Overrkapping?

Deze Bastrup 4 blokhut van Karibu is tevens leverbaar inclusief verspringend dak (overkapping) van 200 cm en 300 cm met als extra optie dichte achterwand en zijwand. Kijk hiervoor onder de catergorie Tuinhuis met plat dak en overkapping.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bastrup 4 Karibu Blokhut Blokhut Bastrup 4 Karibu 237 x 297 x 222 cm   |   Lessenaarsdak   |   28mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu Ruim op voorraad
€ 1.149,95 per stuk incl. btw