Blokhut Bastrup 8 Karibu 387 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

Productnummer: KA11113   |   Lessenaarsdak   |   Inclusief vast raam 85 x 44 cm   |   28mm blokhuttype met 6-plus hoekverbinding

€ 2.349,25 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 49,92 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Dakbedekking plat dak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 2.349,25 Standaardproduct Blokhut Bastrup 8 Karibu 387 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 8 Karibu 387 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 8 Karibu 387 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

Bastrup 8 is een van de grootste houten blokhutten uit de Bastrup serie van het Duitse Karibu. Blokhut Bastrup 8 komt uit de Woodfeeling collectie en is een van de populaire blokhutten van Karibu. Deze royale houten berging uit de Bastrup serie is maar liefst 387 cm breed, 297 cm diep en 222 cm hoog. Bastrup 8 bestaat uit 28 x 146 mm onbehandelde blokhutprofielen van Scandivisch vuren hout met 6-plus hoekverbinding en wordt geleverd met extra brede balken. Deze monderne houten blokhut 4x3 meter is geschikt voor mensen die op zoek naar naar een extra ruime berging voor het stallen van onder andere fietsen, tuinmeubelen en tuingereedschap. 

Tuinhuis Bastrup 8 Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

Bastrup 8 van Karibu wordt standaard geleverd met vast inzetraam (85 x 44 cm) met onbreekbaar kunstglas (zelfinfouw), geschikt voor 28 mm profielen. De blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt tevens compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Bastrup 8 beschikt daarnaast ook over een extra inzetraam / venster van 84 x 44 cm geschikt voor de 28mm blokhutprofielen.

Hout geschaafd Ja Type/Model Bastrup Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 387 x 297 cm Funderingsmaat 370 x 280 cm Nokhoogte 222m Ramen Ja Deuren 1 Dubbele Deur (140x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 13,3 m² Inhoud (m³) 21,6 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! Houten Blokhut Bastrup 8 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje (van binnen en buiten) te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak beschikt over een dakhelling van 3 graden en bestaat uit 16mm massief hout (mes en groef), en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (4 rollen a 5m2) voor Bastrup 8 erg duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 8 is het tevens mogelijk als extra optie dakgootsets mee te bestellen (meerprijs). Kies uit een geimpregneerde dakgootset of een dakgootset van PVC. Deze houten en kunststof dakgootsets van Karibu wordt geheel compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Tuinhuis Bastrup 8 wordt standaard geleverd met (KDI) geïmpregneerde funderingbalken. Deze royale berging wordt standaard geleverd zonder vloerpakket. Wilt u een houten vloer in de bering Bastrup 8 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

Bastrup 8 heeft een levertijd van ca. 3 weken en wordt standaard geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en bouwtekening.

Let op! De levertijd kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot okotober, oplopen naar 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Bastrup 8 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 200 cm of zelfs 300 breed. Bastrup met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Bastrup 8 met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 477 x 297 cm? Kies dan voor blokhut Bastrup 10. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Bastrup 8 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x3 meter blokhut Bastrup 8 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ruime blokhut uit de Bastrup serie van Karibu Bastrup 8 Karibu Sfeer Blokhut Bastrup 8 Karibu 387 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm   |   Lessenaarsdak   |   Inclusief vast raam 85 x 44 cm   |   28mm blokhuttype met 6-plus hoekverbinding Op voorraad
€ 2.349,25 Per stuk incl. BTW