Logo Gadero
service

GeoStretto Plus - Cannobio

Zoekt u sterke betontegels met een speciale behandeling tegen een vriendelijke prijs? Dan zijn GeoStretto Cannobio tegels van A-merk MBI precies wat u zoekt! GeoStretto Plus zijn terrastegels van beton die ruimte onderstreept. Door het moderne, vlakke design van de tegels wordt elke kleine tuin optisch groter en elke grote tuin nog intenser. Het fijne aan GeoStretto Plus Cannobio is dat ze behandeld zijn met een speciale factor 30 beschermlaag coating. Dit is een drie dubbele beschermlaag die de tegel nog beter verdicht  en de kleur nog beter laat uitkomen. Bovendien krijgen de GeoStretto Plus tegels een bijzondere glans. 

GeoStretto Plus Cannobio

GeoStretto Plus is een zeer populaire lijn omdat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Omdat de terrastegels zo populair zijn, zijn er ontzettend veel verschillende kleuren op de markt gebracht. In de onderstaande categorie vindt u alle GeoStretto tegels in de kleur Cannobio. Dit is een donkergrijze kleur die dicht in de buurt komt van antraciet zwart. Steenhandel Gadero raadt aan om de donkergrijze tuintegels te voegen met Gator voegmiddel in de kleur antraciet.

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij onbehandelde betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw GeoStretto terrastegels. De drie dubbele beschermlaag wordt 24 uur na productie aangebracht op de toplaag van de tegels, waardoor de betontegel extra verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans. De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De drie dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Deze Protection Plus Factor 30 toplaag zorgt ervoor dat GeoStretto tegels van een nog hogere kwaliteit zijn dan de meeste andere Betontegels met Coating.

GeoStretto Plus Cannobio tegels leggen in uw tuin

Gaat u deze hoogwaardige GeoStretto Plus Cannobio tegels zelf leggen in uw tuin? Lees dan eerst onze uitgebreide tips & tricks met betrekking tot verwerking goed door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen en kunt u zonder zorgen lange tijd genieten van uw terras van luxe GeoStretto betonnen terrastegels.

Haal bijpassende Cannobio stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Combineer GeoStretto tegels met GeoKlinkers in dezelfde kleur!

Het leuke aan GeoStretto Cannobio tegels is dat u ze kunt combineren met Betonklinkers in dezelfde kleur. Zo kunt u uw opritbestrating doortrekken of dezelfde stijl hanteren in uw achtertuin. Op deze manier creëert u orde, rust en daarom luxe rondom uw huis. GeoKlinkers in de kleur Cannobio kunt u bij Gadero kopen in de afmetingen: 21x10,5x8 cm - 21x7x8 cm - 24x8x8 cm - 31,5x10,5x8 cm. Kortom, de keuze is reuze bij steenhandel Gadero.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto Plus is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.