Logo Gadero
service

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 Gadero - 300 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21006-2Z-DHZ
Fijnbezaagd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_2_zwart
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_2_plattegrond_basismodel
hoekverbinding_dhz_gadero_9
hoekverbinding_dhz_gadero2_9
hoekverbinding_dhz_gadero3_9
hoekverbinding_dhz_gadero4_9
Aanbieding
Per stuk,vanaf
2.002,95

1.702,51

incl. BTW

Op voorraad
5 tot 6 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
257 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Buitenverblijf Douglas - Wand Steellookraam
2.002,95
1.702,51incl. BTW
5 tot 6 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Moderne Steellookraam (tegen meerprijs)

 • Populaire 3 x 3 meter overkapping

 • Zelf inkepen en op maat zagen

 • Langere levertijd met optie steellookraam

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
300 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
257 cm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 Gadero - 300 x 300 cm - Zwarte Wanden

Bent u handig en op zoek naar een voordelige luxe overkapping van ca. 3 x 3 voor bijvoorbeeld een prettige zitplek in de tuin? Het DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 van Gadero is een doe-het-zelf overkapping van ca. 300 x 300 cm en wordt standaard geleverd inclusief zwart gecoate trendy shutter vast en achterwand. Het steellookraam wordt tegen meerprijs geleverd. Dit doe-het-zelf luxe Douglas Buitenverblijf type 2 van Gadero, wordt geleverd met een basis overkapping van fijnbezaagd Lariks Douglas en staanders die zelf ingekeept moeten worden. De combinatie van de basis conctructie van deze kleine overkapping van Douglas en luxe en trendy zwarte wanden zorgen voor een modern karakter. Door de dichte achterwand, brede zwarte steellookraam en vaste zwarte shutter in de zijwanden van deze 3 x 3 meter overkapping Klassiek van Gadero zit u heerlijk beschut zit, maar zorgen tevens voor veel lichtinval en een fraai open uitzicht op uw tuin.

Modern Steellookramen tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookramen. Als u de moderne zwart gespoten steellookramen wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: de steellookramen hebben een levertijd van 2/3 weken.

Specificaties DHZ Buitenverblijf Klassiek Gadero

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 300 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 300 cm, de breedte bedraagt ca. 300 cm en de noghoogte is ca. 257 cm. Doe-het-zelf Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de fijnbezaagde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas.

De basiscontructie van dit fijnbezaagd Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (5,0 x 15 cm) afgeschuind

 • Douglas fijnbezaagde schoren (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde boeiboorden (3,2 x 20 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 - Zwarte Wanden

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 3 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd douglas zwart wandenpakket (enkelwandig) voor de achterwand, extra 15 x 15 cm douglas staander, shutter vast zwart gespoten (865 x 2200 mm), en optioneel een steellookraam (2483 x 2203 mm). Het zwarte steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders.

De zwarte achterwand worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van achterwand. De wand bestaat uit dubbelzijdig zwarte gespoten Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 300 x 300 cm doe-het-zelf overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 5 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van deze DHZ Buitenverblijf Klassiek Type 2 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.