Flachkorn Split Grijs Beige 8 - 16 mm 20 Kilo

Productnummer: RZ70460   |   Split geschikt voor loop & sierpad   |   20 kg zak

Flachkorn Split Grijs Beige 8 - 16 mm 20 Kilo

Het flachkorn split 8 - 16 mm is een zeer bekende grindsoort vanwege de platte en rondvormige stenen. De kleuren van dit grind zijn beige en grijs. Dit siersplit wordt vaak toegepast voor loop- en sierpaden. Het flachkorn siersplit kan ook gebruikt worden voor een oprit. Wij raden dit echter niet aan vanwege de ronde vorm van de stenen, hierdoor rolt het meer als split met een hoekige vorm. Ook blijven de kleine kiezels in het profiel van uw banden zitten. De maatvoering 8 - 16 millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van 8 - 16 mm.

Hoeveel split of grind heb ik nodig?

Dit split is te krijgen in de kleuren grijs beige. Met een zak van 20 kg grind of split bedekt u 0.30 m2 met grind of split. We gaan hier uit van een laagdikte van 5 - 6 cm.

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment Grauwacke split en keien of overige soorten split en grind.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

6 zakjes flagcorn. Worden die gratis thuis bezorgd?

Nee helaas is dat niet mogelijk. De Bigbags worden gratis bezorgd.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Flachkorn Split Grijs Beige 8 - 16 mm Flachkorn Split Grijs Beige 8 - 16 mm 20 Kilo   |   Split geschikt voor loop & sierpad   |   20 kg zak Op voorraad
€ 7,95 Per 20 kilo incl. BTW