Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Grijsbruin 240 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APLG-240

Levertijd ca. 4 weken - Minimale afname 2 stuks Levertijd ca. 4 weken - Minimale afname 2 stuks

Adviesprijs
€ 259,95 € 246,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Grijsbruin 240 x 60 x 2 cm

Nu verkrijgbaar bij Gadero de  Floer Akupanel wandpanelen - Lino Grijsbruin in de bijzondere afmeting van 240 x 60 cm! Naast de unieke lengte van de wandpanelen zorgt de natuurlijke mahonie kleur voor een sfeervol interieur. Door de lamellen en polyestervilt te combineren absobeert dit het geluid in een ruimte tot maar liefst 50% Hierdoor zijn de lino wandpanelen voor zowel studeerkamers als kantoorruimtes uitermate geschikt! 

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Grijsbruin eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!

Akupanelen Plaatsen

Vanwege het formaat bekleed u alle muren van beneden naar boven. De lino akupaneel latten zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. De lino panelen kunnen worden bevestigd met de Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de wandpanelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden. WIlt u de plaatsing van de wandpanelen uitbesteden? Bekijk dan de mogelijkheden voor de installatie van de Akupanelen!

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Akupanel Wandpaneel - Lino Grijsbruin - Detail Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Grijsbruin 240 x 60 x 2 cm Op voorraad
€ 246,95 Per stuk incl. BTW