Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Olijfgroen 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APLO Moderne uitstraling   |   Duurzaam geproduceerd

Adviesprijs
€ 309,95 € 294,45 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 6,26 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Olijfgroen 300 x 60 x 2 cm

  • Verbeterd de kamerakoestiek
  • Duurzaam geproduceerd
  • Lengte van 3000 mm

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Olijfgroen 300 x 60 x 2 cm

Duurzame Linoleum Akupanelen

Nieuw bij Gadero verkrijgbaar de duurzaam geproduceerde linoleum akoestische wandpanelen van Floer! De Lino Olijfgroen wandpanelen zijn verkrijgbaar in de extra lange afmeting van 300 x 60 x 2 cm! Door de extra grote afmetingen van 3000 mm dekt het paneel bijna elke muur in een geheel. Hierdoor krijgt u dus geen zaagnaden in het zicht! Dankzij de trendy olijfgroene kleur van de wandpanelen zorgt dit daarnaast voor een authentieke en stoere uitstraling in elke ruimte!

Door het polyestervilt en de met linoleum afgewerkte latten te combineren absorbeert dit het geluid in een ruimte tot 50%. Tevens zijn de linoleum akupanelen niet alleen leger groen qua kleur maar ook nog eens zeer groen geproduceerd uit natuurlijke en gerecyclede materialen. Doordat het geluid niet wordt teruggekaatst de ruimte in maakt dit de linoleum akupanelen uitstekend toepasbaar voor in huis maar ook in uw kantoorpand!

Floer Akupanelen monteren

Met deze wandpanelen ontstaat er snel en eenvoudig een super stijlvolle muur in uw woning of kantoor. Een groot voordeel is dat de panelen vlot en eenvoudig te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De akoestische wandpanelen zijn te bevestigen met schroeven of de speciaal geteste Floer High Tack montage Kit. Voor het inkorten van de houten panelen adviseren wij de panelen te zagen met een afkortzaag natuurlijk voorzien van een scherp zaagblad. Daarnaast zijn de panelen eenvoudig in de breedte met een doorlopend design aan elkaar te monteren. Komt u toch niet helemaal uit in de breedte? Dan kun je met een hobbymes het vilt eenvoudig doorsnijden.

Meer uitleg over het monteren van de Floer XL Akupanel houtenwandpanelen leest u terug in onze Gadero TV Blog Hoe plaats je een akupanel?

De wandpanelen bezichtigen?

Benieuwd wat dergelijke Wandpanelen of Acupanels doen met jouw ruimte? Of wilt u de daadwerkelijke kleur in het echt zien? Bestel gemakkelijk een proefstaal via de site of breng een bezoek aan onze showroom in Breukelen.

Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Akupanel Wandpaneel - Lino Olijfgroen - Sfeer Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Olijfgroen 300 x 60 x 2 cm Moderne uitstraling   |   Duurzaam geproduceerd Op voorraad
€ 294,45 Per stuk incl. BTW