Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Olijfgroen 240 x 60 x 2 cm

Productnummer:

Levertijd ca. 4 weken - Minimale afname 2 stuks Levertijd ca. 4 weken - Minimale afname 2 stuks

Adviesprijs
€ 259,95 € 246,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Olijfgroen 240 x 60 x 2 cm

Nu verkrijgbaar bij Gadero de Akupanelen van het Nederlandse vloeren merk Floer! De linoleum zijn verkrijgbaar in een uniek formaat van 240 x 60 x 2 cm! De Olijfgroene kleur wordt extra bedandrukt dankzij het zwarte vilt achterlaag en door de bijzondere lengte van 2.4 meter dekken de Latten de volledige muur.

Een groot voordeel is dat de panelen eenvoudig en snel te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De wandpanelen zijn te bevestigen met Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de panelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden.

Duurzaam geproduceerd

Door het combineren van polyestervilt en lammelen absobeert dit het geluid in een ruimte tot maar liefst 50% Omdat de geluid niet wordt terug gekaatst de ruimte in maakt dit de panelen uitstekend toepasbaar in studeerkamers, op kantoor en in grote ruimtes.

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Olijfgroen eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Akupanel Wandpaneel - Lino Olijfgroen - Detail Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Olijfgroen 240 x 60 cm Op voorraad
€ 246,95 Per stuk incl. BTW