Logo Gadero
service

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Zwart 300 x 60 x 2 cm

Productnummer
FL4003-APLZ
Eenvoudig montage
Sfeervol wandpaneel
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_sfeer
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_detail
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_interieur_keuken
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_detail1
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_perspectief
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_perspectief1
Per stuk

259,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
300 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Verbeterd de kamerakoestiek

  • Extra lange lengte van 3000mm

  • Stijlvol

  • Eenvoudig te monteren

Specificaties

Kleur
Zwart
Lengte
300 cm
Breedte
60 cm
Dikte
2 cm
Te bezichtigen in
Breukelen

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Zwart 300 x 60 x 2 cm

Duurzame Linoleum Akupanelen

Nu bij Gadero! Duurzaam geproduceerde linoleum wandpanelen van Floer! De Lino Zwart wandpanelen zijn nu verkrijgbaar. Met deze XL wandpanelen in het zwart met een extra lange afmeting van 300 x 60 x 2 cm dekt het paneel bijna elke muur! Geen lelijke zaagsneden in het zicht dus. Dankzij de Mat Zwarte kleur van de wandpanelen ontstaat er binnen een handomdraai een stijlvol en strak design in uw woning of kantoorpand.

Door het duurzaam geproduceerd vilt bestaande uit gerecyclede PET flessen en in Denemarken met linoleum afgewerkte latten te combineren haalt u niet alleen een strak Scandinavisch design in huis. Deze panelen absorberen namelijk ook nog eens het geluid in een ruimte tot 50%. Naast het strakke zwarte design van de Acupanels zijn de wandpanelen dus ook groen geproduceerd uit natuurlijke materialen.

Floer Akupanelen monteren

Met deze wandpanelen creëert u binnen zeer korte tijd een super sfeervolle muur in jouw woning of kantoor. Een groot voordeel is dat de panelen vlot en eenvoudig te monteren zijn op wanden! De akoestische wandpanelen zijn te bevestigen de speciaal geteste Floer High Tack montage Kit of met bij voorkeur zwarte schroeven. Gebruikt u een zwarte schroef dan vallen deze weg in het zwarte vilt. Voor het inkorten van de houten panelen adviseren wij de panelen te zagen met een afkortzaag. Daarnaast zijn de panelen doorlopen en aan elkaar te monteren. Indien nodig snijd u het vilt eenvoudig op de gewenste maat.

Meer uitleg over het monteren van de Floer XL Akupanel houtenwandpanelen leest u terug in onze Gadero TV Blog Hoe plaats je een akupanel?

De wandpanelen bezichtigen?

Wilt u de daadwerkelijke wandpanelen en zwarte kleur in het echt zien? Bestel een proefstaal via de site of breng een bezoek aan onze showroom in Breukelen.
Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan gerust contact op met onze interieur specialisten voor deskundig advies!