Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Zwart 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APLZ Eenvoudig montage   |   Sfeervol wandpaneel

Lage voorraad - minimale afname 2 stuks Levertijd ca. 4 weken - Minimale afname 2 stuks

Adviesprijs
€ 309,95 € 294,45 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 6,26 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Zwart 300 x 60 x 2 cm

  • Verbeterd de kamerakoestiek
  • Extra lange lengte van 3000mm
  • Stijlvol
  • Eenvoudig te monteren

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Zwart 300 x 60 x 2 cm

Duurzame Linoleum Akupanelen

Nu bij Gadero! Duurzaam geproduceerde linoleum wandpanelen van Floer! De Lino Zwart wandpanelen zijn nu verkrijgbaar. Met deze XL wandpanelen in het zwart met een extra lange afmeting van 300 x 60 x 2 cm dekt het paneel bijna elke muur! Geen lelijke zaagsneden in het zicht dus. Dankzij de Mat Zwarte kleur van de wandpanelen ontstaat er binnen een handomdraai een stijlvol en strak design in uw woning of kantoorpand.

Door het duurzaam geproduceerd vilt bestaande uit gerecyclede PET flessen en in Denemarken met linoleum afgewerkte latten te combineren haalt u niet alleen een strak Scandinavisch design in huis. Deze panelen absorberen namelijk ook nog eens het geluid in een ruimte tot 50%. Naast het strakke zwarte design van de Acupanels zijn de wandpanelen dus ook groen geproduceerd uit natuurlijke materialen. 

Floer Akupanelen monteren

Met deze wandpanelen creëert u binnen zeer korte tijd een super sfeervolle muur in jouw woning of kantoor. Een groot voordeel is dat de panelen vlot en eenvoudig te monteren zijn op wanden! De akoestische wandpanelen zijn te bevestigen de speciaal geteste Floer High Tack montage Kit of met bij voorkeur zwarte schroeven. Gebruikt u een zwarte schroef dan vallen deze weg in het zwarte vilt. Voor het inkorten van de houten panelen adviseren wij de panelen te zagen met een afkortzaag. Daarnaast zijn de panelen doorlopen en aan elkaar te monteren. Indien nodig snijd u het vilt eenvoudig op de gewenste maat.

Meer uitleg over het monteren van de Floer XL Akupanel houtenwandpanelen leest u terug in onze Gadero TV Blog Hoe plaats je een akupanel?

De wandpanelen bezichtigen?

Wilt u de daadwerkelijke wandpanelen en zwarte kleur in het echt zien? Bestel een proefstaal via de site of breng een bezoek aan onze showroom in Breukelen.
Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan gerust contact op met onze interieur specialisten voor deskundig advies! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Akupanel-Wandpaneel-Lino-Zwart-Sfeer.jpg Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Zwart 300 x 60 x 2 cm Eenvoudig montage   |   Sfeervol wandpaneel Op voorraad
€ 294,45 Per stuk incl. BTW