Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Grijsbruin 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APLG Verbeterd de kamerakoestiek   |   Duurzaam geproduceerd

Adviesprijs
€ 289,95 € 260,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 5,55 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Grijsbruin 300 x 60 x 2 cm

  • Verantwoord geproduceerd
  • Verbeterd de kamerakoestiek
  • Geschikt voor thuis en op kantoor
  • Unieke 3000 mm lengte

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Grijsbruin 300 x 60 x 2 cm

Duurzame Linoleum Akupanelen

Nu bij Gadero! Unieke & Duurzaam geproduceerde linoleum wandpanelen. Deze panelen worden geproduceerd uit Natuurlijke materialen en zijn van het bekende vloerenmerk Floer! De Grijsbruine wandpanelen zijn nu verkrijgbaar in XL formaat.

Met deze XL wandpanelen in de kleur Taupe met een extra lange afmeting van 300 x 60 x 2 cm dekt het paneel bijna elke muur in 1 geheel! Geen zaagsneden in het zicht dus bij deze Grijze panelen. Dankzij de Mat Lichtbruine kleur van de wandpanelen ontstaat er binnen een handomdraai een stijlvol en strak design. Het sauzen van de wand is niet meer nodig in plaats daarvan kiest u voor een super luxe wandpaneel ook wel acupanel genoemd.

Dankzij het gerecyclede vilt in combinatie met de in Denemarken met linoleum afgewerkte MDF haalt u niet alleen een strak Scandinavisch design in huis. Deze panelen absorberen namelijk ook nog eens het geluid in een ruimte tot 50%. Dit geluid absorberende vilt wordt geproduceerd uit gerecyclede PET flessen. Naast het strakke Grijsbruine design van de Akupanel Wandpanelen zijn deze dus ook duurzaam geproduceerd uit natuurlijke materialen.

Floer Akupanelen monteren

Met deze wandpanelen creëert u binnen enkele minuten een trendy en sfeervolle muur in uw woning of kantoor. Een groot voordeel is dat de panelen vlot en eenvoudig te monteren zijn op wanden! Het monteren van deze panelen kan met kit. Wij adviseren hiervoor gebruik te maken van speciaal geteste Floer High Tack montage Kit.

Wilt u de panelen of uw interieur nog eens verplaatsen of veranderen? Dan kunt u ook kiezen om de panelen te monteren met behulp van schroeven. Wij raden aan om schroeven te gebruiken in overeenkomende kleur met het vilt!

Voor het inkorten van de houten panelen adviseren wij de panelen te zagen met een afkortzaag. Daarnaast zijn de panelen doorlopen en aan elkaar te monteren. Indien nodig snijd u het vilt eenvoudig op de gewenste maat. Meer uitleg over het monteren van de Floer XL Akupanel houtenwandpanelen leest u terug in onze Gadero TV Blog Hoe plaats je een akupanel?

De wandpanelen bezichtigen?

Wenst u de wandpanelen in het echt te bekijken? Bestel een proefstaal via de site of breng een bezoek aan onze showroom in Breukelen.
Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan gerust contact op met onze interieur specialisten voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Akupanel-Wandpaneel-Lino-Grijsbruin-Sfeer.jpg Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lino Grijsbruin 300 x 60 x 2 cm Verbeterd de kamerakoestiek   |   Duurzaam geproduceerd Op voorraad
€ 260,95 Per stuk incl. BTW