Geoceramica Timber Grigio Keramische Tegel 60x30 dikte 4 cm

Productnummer: RZ70725   |   Eenvoudig te leggen   |   luxe uitstraling

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 75,87 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Geoceramica Timber Grigio Keramische Tegel 60x30 dikte 4 cm

  • Vorst en hitte bestendig
  • Kleurondersteunend
  • Mos- en schimmelwerend
  • Zeer duurzaam
  • Niet geschikt voor uw oprit

Geoceramica Timber Grigio Keramische Tegel 60x30 dikte 4 cm

De GeoCeramica Timber Grigio 60x30x4 cm is de perfecte combinatie van een betontegel en een keramische tegel. Deze tuintegels zijn duurzaam, kennen weinig onderhoud en zijn waterdoorlatend. De perfecte tuintegels met een luxe uitstraling.

Geoceramica keramische tuintegels

Deze GeoCeramica Timber Grigio 60 x 30 x 4 keramische tuintegels hebben een ondergrond van Stabikorn beton. Stabikorn is een innovatie van MBI de steenmeesters en heeft als eigenschap dat dit water doorlatend is. Door de verschillende eigenschappen van beton en keramiek was het voorheen onmogelijk om deze twee materialen te combineren. MBI heeft een speciale lijm ontwikkeld die in combinatie met water alleen maar steviger wordt. Deze lijm genaamd Aquaferm is een vochtige pasta die tussen de tuintegels en de Stabikorn onderlaag wordt aangebracht. In contact met water vormt deze pasta de meest krachtige verbinding tussen de betonnen onderlaag en de keramische tegel die onder alle omstandigheden standhoudt.

Eigenschappen

Deze prachtige en duurzame keramische tuintegel kent vele voordelen ten opzichte van gewoon keramiek. Deze GeoCeramica Timber Grigio 60 x 30 x 4 cm tegels zijn zeer eenvoudig in een zandbed te leggen door de betonnen Stabikorn onderlaag. Deze terrastegels voor in de tuin zijn door en door gekleurd. Bovendien zijn deze keramische tegels uv-werend. Deze keramische tegels voor in de tuin zijn makkelijk schoon te maken en perfect te voegen door de geïntegreerde afstandhouders.

GeoCeramica tegels kopen? Deze zijn nu online te bestellen bij uw sierbestratings-expert Gadero! Snel geleverd in heel Nederland en Vlaanderen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geoceramica keramische tuintegel Timber Grigio 60 x 30 x 4 cm Geoceramica Timber Grigio Keramische Tegel 60x30 dikte 4 cm   |   Eenvoudig te leggen   |   luxe uitstraling
€ 75,87 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!