Geoceramica Timber Grigio Keramische Tegel 60x30 dikte 4 cm

Productnummer: RZ70725   |   Eenvoudig te leggen   |   luxe uitstraling

€ 75,87 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Geoceramica Timber Grigio Keramische Tegel 60x30 dikte 4 cm

  • Vorst en hitte bestendig
  • Kleurondersteunend
  • Mos- en schimmelwerend
  • Zeer duurzaam
  • Niet geschikt voor uw oprit
  • Niet aftrillen

Geoceramica Timber Grigio Keramische Tegel 60x30 dikte 4 cm

Droomt u van een modern, luxueus terras in uw tuin? Dan zijn de GeoCeramica Timber Grigio 60x30x4cm wat u nodig heeft. Deze rechthoekige GeoCeramica tegels van A-merk MBI hebben een realistische houtlook waardoor het net lijkt alsof u een terras van houten planken heeft liggen. Maar in werkelijkheid profiteert u van de vele voordelen van tegels van keramiek. Zo gaan de Timber Grigio 60x30x4 cm een levenlang mee en heeft u weinig onderhoud aan de terrastegels. De innovatieve GeoCeramica tegels van MBI hebben een toplaag van keramiek, maar zijn bevestigd op een ondertegel van Stabikorn. Hierdoor kunt u uw tegels aan de hand van onze klustips gemakkelijk zelf leggen in een zandbed. Combineer deze keramische tegels met houtlook met bijvoorbeeld aluminium watergoten, kleine stapelblokken en wit grind. Hiermee creëert u in een handomdraai een sfeervolle en moderne tuin.

Geoceramica keramische tuintegels

Deze GeoCeramica Timber Grigio 60 x 30 x 4 keramische tuintegels hebben een ondergrond van Stabikorn beton. Stabikorn is een innovatie van fabrikant MBI de steenmeesters en heeft als eigenschap dat dit waterdoorlatend is. Met deze nieuwe, populaire GeoCeramica tegels geniet u dus van het beste van twee werelden. U profiteert van de duurzame en onderhoudsvriendelijke voordelen van keramiek, maar tijdens het leggen beleeft u juist het gemak van de gewone betontegel. Anders dan in de bovenstaande video zijn deze kleine rechthoekige terrastegels goed te leggen met de hand omdat ze relatief klein en dus minder zwaar zijn dan bijvoorbeeld 80x80 GeoCeramica tegels.

Online tegels bestellen, snel in huis

Bestel nu online de tegels voor uw terras bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Bij Gadero bezorgen wij in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geoceramica keramische tuintegel Timber Grigio 60 x 30 x 4 cm Geoceramica Timber Grigio Keramische Tegel 60x30 dikte 4 cm   |   Eenvoudig te leggen   |   luxe uitstraling Op voorraad
€ 75,87 Per m2 incl. BTW