Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

GeoCeramica Royal stone (Stone look)

De serie Royal Stone biedt een rijkdom aan fraaie details. De tegels hebben een luxe en estethisch design wat er voor zorgt dat uw tuin een natuurlijke look krijgt. Uw tuin krijgt een koninklijke uitstraling dankzij de Royal stone serie. Uw terras of looppad is gegarandeerd uniek dankzij de prachtige structuur van deze GeoCeramica tegels. Bestel deze GeoCeramica Royal Stone tegels in het royale 80x80 formaat. Dit laat uw tuin optisch groter lijken. U kunt de Royal Stone serie sinds kort ook verkrijgen in het populaire 60x60 formaat. 

De GeoCeramcia Royal Stone is een populaire tegel die u online kunt bestellen is in de volgende populaire kleuren: 

  • Royal Beige
  • Royal Black
  • Royal Platinum
  • Royal Silver 

Goed alternatief? 

Wilt u het toch houden bij het goedkopere beton? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. Wij raden in ieder geval aan dat u uw GeoCeramica tegels voegt met Gator Voegmiddel om uw tegels nog mooier en nog beter te maken.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode