Logo Gadero
service

GeoStretto Plus - Lazise

Betontegels zijn de basis voor iedere tuin, daarom is het belangrijk dat u de juiste tegels uitkiest. GeoStretto Plus Lazise tegels van A-merk MBI zijn uiterst geschikte tuintegels om een fraai terras of looppad aan te leggen. GeoStretto Plus zijn tegels met een driedubbele beschermlaag wat ervoor zorgt dat uw tegels minder vuil en vocht opnemen. Ook krijgen de betontegels een extra glans en is de kleur Lazise extra diep. 

GeoStretto Plus Lazise 

GeoStretto Plus is een zeer populaire lijn omdat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Omdat de terrastegels zo populair zijn, zijn er ontzettend veel verschillende kleuren op de markt gebracht. In deze categorie vindt u alle GeoStretto Plus tegels in de kleur Lazise die u bij Steenhandel Gadero kunt kopen. Lazise is een lichtgrijze kleur die een frisse, industriële sfeer aan uw tuin brengt. GeoStretto Plus Lazise is een echte aanrader als u een unieke tuintegel zoekt!

Lazise gekleurde stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI in de kleur Lazise zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij onbehandelde betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw GeoStretto terrastegels. De drie dubbele beschermlaag wordt 24 uur na productie aangebracht op de toplaag van de tegels, waardoor de betontegel extra verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans. De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De drie dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Deze Protection Plus Factor 30 toplaag zorgt ervoor dat GeoStretto tegels van een nog hogere kwaliteit zijn dan de meeste andere Betontegels met Coating.

GeoStretto Plus Lazise tegels leggen in uw tuin

Gaat u deze hoogwaardige GeoStretto Plus Lazise tegels zelf leggen in uw tuin? Lees dan eerst onze uitgebreide tips & tricks met betrekking tot verwerking goed door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen en kunt u zonder zorgen lange tijd genieten van uw terras van luxe GeoStretto betonnen terrastegels.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto Plus is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.