Blokhut Gunnar met Overkapping 725 x 400 cm

Actie, nu met gratis levering   |   Blokhut én ruimte voor bijvoorbeeld een loungehoek

€ 2959,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking / shingles
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen
Totaal voor dit product
  • € 2959,95Dit product
€ 2959,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Gunnar met Overkapping 725 x 400 cm

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112019 cm
Afmetingen:
725 x 400 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5 cm
Nokhoogte:
228 cm
Deurhoogte:
195 cm inclusief kozijn
Ramen:
1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief Easy-roofing
Materiaal:
Vurenhout cm
Breedte:
750 cm
Diepte:
400 cm

Blokhut Gunnar met Overkapping 725 x 400 cm

Dit is blokhut Gunnar. Met dit buitenverblijf heeft u de ideale combinatie van een blokhut en een overkapping voor het plaatsen van bijvoorbeeld een loungehoek. Zo kunt u de blokhut gebruiken als berging voor uw tuingereedschap en tuinmeubelen en geniet u in de zomer overdag van de schaduw die de overkapping biedt. 's Avonds geniet u extra lang van de zomer, dankzij de beschutting die de blokhut met overkapping biedt.

Het tuinhuis heeft een afmeting van 725 cm breedte x 400 cm diepte. De overkapping van het tuinverblijf is 425 cm breed. Zo komt de totale maat van de blokhut op 750 x 400 cm. De funderingsmaat van het tuinhuis is 715 x 380 cm en de nokhoogte is 228 cm.

De blokhut heeft een dubbele deur, waardoor u een brede doorgang heeft voor het bergen van uw tuinmeubelen en tuinhuis. De blokhutdeur is tevens voorzien van een raamwerk met enkel glas. Een uitzetraam met enkel glas in de blokhut zorgt voor extra ventilatie.

De blokhut van onbehandeld vurenhout heeft wanden van 45 mm en wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en Easy-roofing dakbedekking, wat heel eenvoudig te plaatsen is. Houten Blokhut Gunnar van het merk Tuindeco kan tevens gespiegeld geplaatst worden.

Actie, nu met gratis levering. Blokhut Gunnar is bij ons supersnel uit voorraad te leveren.

Door ons uw blokhut Gunnar laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geimpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet meer te beitsen.  Het alternatief voor dompelbad impregneren is de steeds populair wordende 2 laagse grondverf laag. U dient dan zelf slechts nog 1 laag toe te voegen. De levertijd voor een dergelijke spuitlaag is 4 weken.
 

Extra zijwand?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zijwand en kies uit geïmpregneerd onbehandeld of gespoten. De zijwand is gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt dubbelzijdig met een u-lijst gemonteerd.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Dit betreft een standaard bouwpakket. We kunnen de blokhut neit aanpassen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten Blokhut Gunnar 725 x 400 cm Houten Blokhut Gunnar met Overkapping 750 x 400 cm Actie, nu met gratis levering   |   Blokhut én ruimte voor bijvoorbeeld een loungehoek Ruim op voorraad
€ 2959,95 per stuk incl. BTW