Blokhut Gunnar met Overkapping 725 x 400 cm

Actie, nu met gratis levering   |   Blokhut én ruimte voor bijvoorbeeld een loungehoek

€ 2999,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 2999,00Dit product
€ 2999,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Gunnar met Overkapping 725 x 400 cm

  • Inclusief Easy-Roofing en deurbeslag inclusief 2 sleutels
  • Gratis bezorging bij u op het erf
  • Raam kan open
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112019
Afmetingen:
725 x 400 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
236
Deurhoogte:
195 cm inclusief kozijn
Ramen:
1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief Easy-roofing
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
750 cm
Diepte:
400 cm

Blokhut Gunnar met Overkapping 725 x 400 cm

Dit is blokhut Gunnar. Met dit buitenverblijf heeft u de ideale combinatie van een blokhut en een overkapping voor het plaatsen van bijvoorbeeld een loungehoek. Zo kunt u de blokhut gebruiken als berging voor uw tuingereedschap en tuinmeubelen en geniet u in de zomer overdag van de schaduw die de overkapping biedt. 's Avonds geniet u extra lang van de zomer, dankzij de beschutting die de blokhut met overkapping biedt. Blokhut Gunnar valt onder de 7x4 meter modellen met overkapping.

Formaat

Het tuinhuis met luifel heeft een afmeting van 725 cm breedte x 400 cm diepte. De overkapping van het tuinverblijf is 425 cm breed. Zo komt de totale maat van de blokhut op 725 x 400 cm. De funderingsmaat van het tuinhuis is 715 x 380 cm en de nokhoogte is 228 cm. De blokhut heeft een wanddikte van 45 mm.

De blokhut heeft een dubbele deur, waardoor u een brede doorgang heeft voor het bergen van uw tuinmeubelen en tuinhuis. De afmetingen van de deur zijn 148 x 200 cm. De blokhutdeur is tevens voorzien van een raamwerk met enkel glas. Een uitzetraam met enkel glas in de blokhut zorgt voor extra ventilatie. De afmetingen van het raam zijn 97 x 51 cm en is te openen.

Fundatie

Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze een zeer lange levensduur hebben en zorgen voor een goede afwatering. U plaatst deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Andere opties zijn uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Wat zit er bij het pakket?

U zoekt kwaliteit en een compleet pakket? Deze populaire blokhut Gunnar van onbehandeld vurenhout heeft dikke wanden van 45 mm en wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en Easy-roofing dakbedekking (40 m2), wat heel eenvoudig te plaatsen is. Inclusief een dakdoorvoer (rond). Ook wordt er een bouwtekening meegeleverd. Houten Blokhut Gunnar van het merk Tuindeco kan tevens gespiegeld geplaatst worden.

Actie, nu met gratis levering. Blokhut Gunnar is bij ons supersnel uit voorraad te leveren.

Geïmpregneerd of laten spuiten in een grondlaag?

Door ons uw blokhut Gunnar laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Wel adviseren we na ongeveer 3 maanden de blokhut alsnog af te lakken. Vaak wordt er gekozen voor een transparante beits. Het alternatief voor dompelbad impregneren is de steeds populair wordende 2 laagse grondverf laag. U dient dan zelf slechts nog 1 laag toe te voegen. De levertijd voor een dergelijke spuitlaag is 4 weken.

U kunt kiezen voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Gunnar. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Extra zijwand?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zijwand en kies uit geïmpregneerd onbehandeld of gespoten. De zijwand is gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt dubbelzijdig met een u-lijst gemonteerd.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Dit betreft een standaard bouwpakket. We kunnen de blokhut neit aanpassen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten Blokhut Gunnar 725 x 400 cm Houten Blokhut Gunnar met Overkapping 750 x 400 cm Actie, nu met gratis levering   |   Blokhut én ruimte voor bijvoorbeeld een loungehoek Ruim op voorraad
€ 2999,00 per stuk incl. BTW