Logo Gadero
service

Eettafels

Nieuw in ons assortiment zijn de kant en klare eettafels en eetbanken gemaakt van steigerhout, Frake of geschaafd Lariks. Deze fraaie houten eetkamertafels en banken, gemaakt van oud-grijze steigerplanken, worden speciaal op maat gemaakt. Deze tafels en banken worden volledig gemonteerd geleverd, u heeft dus geen gereedschap nodig! De planken zijn geschuurd, zodat u de look heeft van oud, maar voelen prettig aan.  

Het is mogelijk om een andere maat eettafel of eetbank te laten maken, neem contact met ons op voor maatwerk mogelijkheden. Bekijk ook de speciale pagina houten tuintafels en onze populaire kloostertafels.

Bekijk diverse eettafels van steigerhout, lariks douglas hout en tafels met stalen onderstel. Nu ook diverse eiken houten tafels voor binnen te koop. Ontdek Gadero hout voor kant en klare binnenmeubelen, nooit meer gedoe met bouwpakketten en tijdrovende tekeningen.

Bestel houten eetbanken mee

Kies uit verschillende uitvoeringen steigerhouten eettafels en eetbanken. Deze unieke eetkamertafels en eetbanken zijn verkrijgbaar in gewone steigerhout modellen en luxueuze Kloostermodellen. De steigerplanken zijn allemaal nieuw, geschuurd en met een oud-grijze kleur behandeld waardoor u een prachtig exemplaar eetkamertafel en/of bank binnenshuis hebt. Combineer de eettafels en banken met elkaar voor een complete steigerhouten eetkamerset. Alle eettafels en eetbanken worden tegen de beste prijs in heel Benelux geleverd!

Winter tip

Bestel hier naast uw houten eettafel van steigerhout of glad geschaafd Lariks Douglas hout ook uw kerstboom. Kies uit een echte Nordmann kerstboom van 2.5 tot 4 meter of ontdek onze grote kunstkerstbomen met ingebouwde led verlichting.