Logo Gadero
service

Kapschuur Billund XXL Type 2 Red Class Wood 700 x 512 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12173
Luxe Red Class Wood kapschuur met blanke wand en balustradehek
kapschuur_billund_xxl_type_2_blanke_wanden
kapschuur_billund_xxl_type_2_blanke_wanden_plattegrond
zijaanzicht_billund_xxl_1
Per stuk,vanaf

7.768,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
512 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
436 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
7.768,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met blanke wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
700 cm
Diepte
512 cm
Hoogte
436 cm

Kapschuur Billund XXL Type 2 Red Class Wood 700 x 512 cm - Blanke wanden

Op zoek naar een ruime Red Class kapschuur-overkapping met een omheind terras? De kapschuur Billund XXL type 2 heeft een afmeting van 700 x 512 cm dat u voldoende zitruimte geeft. De achterwand van de Billund XXL is gesloten en aan een zijde wordt een balustradehek geplaatst. De Billund XXL wordt geleverd met 14 x 14 cm Red Class Wood staanders. Kapschuur Billund wordt geleverd als Doe-het-Zelf bouwpakket, het hout dient u nog op maat te zagen alvorens u het monteerd.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wand: Geimpregneerde blanke Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Billund XXL type 2 met achterwand

De ruime en luxe Billund XXL kapschuur is 512 cm diep, 700 cm breed en 436 cm hoog. De Billund XXL heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur is 700 x 452 cm. De vrije doorgangsruimte aan de voorzijde bedraagt 329 cm. Het dak van de kapschuur loopt aan de achterkant schuin af tot een hoogte van ca. 129 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 2 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De achterwand wordt geleverd met blank geimpregneerde Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking

Deze ruime Billund XXL kapschuur met een afmeting van ca. 7 x 5.1 meter wordt standaard exclusief dakbedekking geleverd. Bij de extra opties heeft u de mogelijkheid om uw gewenste dakbedekking met uw overkapping mee te bestellen. Er zijn verschillende opties dakbedekking mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit diverse kleuren en stijlen dakshingles. Liever een lichtgewicht dakpanplaat? Dan is de Aquapan dakpanplaat een geschikte keuze. Voor een sterkere dakpanplaat? Neem dan de Easypan dakpanplaat. Indien u besluit om Aquapan dakpanplaten te plaatsen op uw kapschuur, dan is het raadzaam om dakleer als onderlaag te gebruiken. Ook kunt u ervoor kiezen om houten dakpannen of gebruikte dakpannen op uw Billund kapschuur.

Dakgootset

Een bijpassende dakgootset is verkrijgbaar voor de Billund XXL. Een verzinkte dakgootset van 125 mm breed is bij de extra opties te vinden.

Montage tips

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze betonpoeren aan met snelbeton. Een complete set betonpoeren zijn bij de extra opties tegen meerprijs mee te bestellen. U heeft hierbij de keuze uit betonpoeren met Verzinkte hoogteverstellingen of van RVS. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout.

Tip: De middelste staander (zie plattegrond) is optioneel bij het plaatsen van de achterwand.

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XXL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden.

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren.

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Maak zelf een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg ook dakbedekking toe.