Kapschuur Billund XXL Type 4 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden

Productnummer: DE12179   |   Moderne kapschuur met balustradehekken   |   Glad geschaafd Red Class Wood

€ 8.859,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 188,27 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Samenstelling Sluiten
 • € 8.859,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XXL Type 4 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XXL Type 4 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Prefab bouwpakket, snel geplaatst
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel sneller geplaatst

Kapschuur Billund XXL Type 4 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden

U wilt een Red Class kapschuur plaatsen met een omheind terras? De Kapschuur Billund XXL van 700 x 512 cm wordt geleverd met een dichte zwarte achterwand en een balustrade hek die geplaatst wordt aan beide zijkanten en aan de halve voorzijde. Uw buitenterras is hiermee omheind, maar u kunt nog wel van uw omgeving genieten. De Billund XXL type 4 wordt als voorgezaagd pakket geleverd en is hierdoor relatief snel op te bouwen door de handige klusser. 

Red Class Wood

Red Class is het nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort. 

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Wanden: Enkelzijdige zwart gespoten Zweedse rabatplanken + blanke geimpregneerde balustradehekken
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen buitenverblijf Billund XXL type 4

Deze kapschuur-overkapping met een moderne look is 5.12 meter diep, 7 meter breed en 4.36 meter hoog. Deze kapschuur is uitgerust met schuine schoren en heeft sterke verbindingen. De voetprint van de Billund XXL type 4 is 700 x 452 cm. Aan de voorzijde bedraagt de vrije doorgangsruimte 329 cm. Aan de achterkant loopt het dak af tot een hoogte van ca. 129 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 4 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De zwarte achterwand wordt geleverd met zwart gespoten enkelzijdige rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking kapschuur

De Billund kapschuren worden standaard zonder dakbedekking geleverd. Wel is het mogelijk om uw gewenste dakbedekking bij de extra opties mee te bestellen. Kies bijvoorbeeld uit de verschillende stijlen en kleuren dakshingles. De Aquapan dakpanplaat kiest u als u een lichtgewicht dakpanplaat op het dak wilt plaatsen. Liever een sterkere plaat met een stoere stalen look? Neem dan de Easypan dakpanplaat. Als u Aquapan dakpanplaten op uw kapschuur gaat plaatsen, is het raadzaam om dakleer als ondergrond te gebruiken om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. De Billund kapschuren hebben een stevige dakconstructie waardoor gebruikte dakpannen of houten dakpannen ook als dakbedekking gebruikt kunnen worden. 

Dakgootset

Om hemelwater op te vangen kan aan het dak van deze Billund kapschuur een dakgoot worden bevestigd. Een volledige Verzinkte dakgootset van 125 mm breed kan bij de extra opties meebesteld worden. 

Montage tips

De Billund kapschuur van Red Class Wood is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Staat uw gewenste model hier niet tussen? Het is mogelijk om deze kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld een dichte potdekselwand. Het is raadzaam om de wanden op regelwerk te monteren en om deze te plaatsen op 6x20x100 betonbanden voor een stevige constructie en een langere levensduur. Behandel het hout van deze overkapping met onze superdekkende beits om de vergrijzing van het hout te vertragen en om de levensduur van het hout te verlengen. 

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Uw kapschuur krijgt hiermee een stevige basis. Voor een goede aansluiting is het raadzaam om gebruik te maken van recht model betonpoeren. Het is mogelijk om een complete set betonpoeren tegen meerprijs mee te bestellen bij de extra opties. Maak voor het bestellen de keuze uit hoogteverstellers in RVS of Verzinkt. 

Belangrijk: Bij plaatsing van de achterwand is de middelste staander (zie plattegrond) optioneel.

Wilt u weten hoe betonpoeren het beste geplaatst kunnen worden? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips. 

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is ook erg handig. U kunt hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking bestelt u bij Gadero. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kapschuur Billund type 4 zwarte wanden Kapschuur Billund XXL Type 4 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden   |   Moderne kapschuur met balustradehekken   |   Glad geschaafd Red Class Wood Op voorraad
€ 8.859,95 Per stuk incl. BTW